Home Kultura Thompson poslao poruku Mostarcima: Oni su moji prijatelji! Izađite i podržite ih!

Thompson poslao poruku Mostarcima: Oni su moji prijatelji! Izađite i podržite ih!

666
0

Mostarci će 20. prosinca 2020.,  nakon 12 punih, godina izaći na birališta i izbrati gradonačelnika i članove gradske skupštine.

Predizborna kampanja ulazi u završnu fazu, a Mostarcima se putem videa javio Marko Perković Thompson koji je pozvao građane grada na Neretvi da izađu na izbore.

Popularni pjevač pozvao je Mostarce da izađu na izbore podrže listu HDZ-a BiH koju nosi dr. Mario Kordić te, kako je naglasio Thompson,  njegov prijatelj i suborac Antonio Braco Zelenika.Thompson poslao poruku Mostarcima: Oni su moji prijatelji! Izađite i podržite ih!Thompson poslao poruku Mostarcima: Oni su moji prijatelji! Izađite i podržite ih!

“Pozdrav Mostaru. Znam da se nakon 12 godina održavaju izbori u Mostaru pa ovom prigodom pozdravljam svoga prijatelja, suborca, maloljetnog dragovoljca, domoljuba, čovjeka koji ne zna izdati, Antonija Bracu Zeleniku, te mu dajem potporu na izborima za Gradsko vijeće grada Mostara.

Svakako pozdravljam i dajem potporu nositelju liste za grad Mostar, doktoru Mariju Kordiću, i svim njegovim kandidatima.

https://www.facebook.com/hercegovina.in/videos/395103065134625/

Dragi prijatelji, ne treba posebno napominjati koliko su važni izbori za naš narod, zato pozivam sve simpatizere i prijatelje da izađu na ove izbore i daju potporu ovim kandidatima.

Sve vas iskreno pozdravljam i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti u Vašem i mom Mostaru. Živjeli.”

Dr. Mario Kordić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Mostara je urolog i aktualni ravnatelj Doma zdravlja Mostar.

Antonio Zelinika Braco kandidat je HDZ-a BiH na predstojećim izborima za grad Mostar. Ima 45 godina. Magistar je sigurnosti i kriminalistike, oženjen je i otac dvoje djece. Zelenika je kandidat u Izbornoj jedinici gradskog područja 5 jugozapad i nalazi se pod brojem 3.

Previous articleSlika koja kaže više od 1000 -Rječi Ljilja Zovko br -8
Next articleDođite i Podržite Naše Kandidate HDZ-BIH “Budi se Hrvatski Narode”