Home BIH Sestra Ivana Margarin ( Kćeri Božije LJubavi) u Posjeti Misiji u Ugandi

Sestra Ivana Margarin ( Kćeri Božije LJubavi) u Posjeti Misiji u Ugandi

311
0
SHARE
Činiti dobro, darivati radost, usrećivati i voditi u nebo” M. Franziska Lechner
🙏🙏🙏
Sretan i blagoslovljen Dan Družbe svim Kćerima Božje ljubavi “s ove i s one strane oceana” i da uvijek ostanemo “jedno srce i jedna duša”
Danas putujemo u Soroti, vrlo siromašan dio Ugande, gdje djeluje s. Vedrana Ljubić i gdje je prije gotovo godinu dana bila napadnuta. Srećom izvrsno se oporavila 😀. Putem smo odmorili na izvoru rijeke Nil i kao što vidite, iako vjerojatno nećemo pronaći live stream utakmice srcem smo uz HRVATSKU
U zadnjih nekoliko dana u Ugandi doživjela sam što znači imati ili ne imati automobil koji može podnijeti različite uvjete vožnje (ne po cestama⚠️)…tako smo zapali u blato iz kojega smo se jedva izvukli, a onda drugi put, nakon što smo u određenom trenu ostavili auto na putu, hodali preko 7 km u jednom pa u drugom smjeru kako nam se to ili još gore ne bi dogodilo.
Prikladan automobil misionarima znači mnogo u njihovom poslanju, a ljudima kojima su poslani znači život – prijevoz do škole, bolnice, grada, prijevoz pitke vode, ljekova, hrane ili jednostavno dolaska u posjet i malo razgovora.
‼️‼️‼️
U ovo vrijeme darivanja učinimo dvostruku radost, darujmo #Veselekilometre – igru za cijelu obitelj! Kupovinom Veselih kilometara  pomaže se nabavka vozila misionarima obzirom da sav iznos ide isključivo u tu svrhu.
✅
Narudžbe su moguće putem