Home BIH Antonija Čerkez odustala od Zvezda Granda

Antonija Čerkez odustala od Zvezda Granda

433
0
SHARE
Širokobriježanka Antonija Čerkez (26) odustala je od natjecanja u glazbeno zabavnom showu Zvezde Granda.

Antonija je ovu vijest objavila na svom Instagram profilu u obliku videozapisa u kojemu je navela:

Ova odluka mi je preteško pala… Hvala vam ljudi moji.

Osim toga u videozapisu koji je popraćen pjesmom Magazina – Ti si želja mog života, vrti se crno bijela snimka Antonijinog nastupa na Zvezdama Granda i prigodan tekst.

 

Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratitelje da odustajem od daljnjeg natjecanja u showu Zvezde Granda. Želim se zahvaliti svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovome putu. Svim prijateljima koje sam stekla kroz natjecanje. 

Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me učio i bodrio, kao i, sada velikom prijatelju Vladanu koji je u svakom trenu bio tu kao pomoć i podrška. Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpjeli moje strahove, ludosti i nervoze, svo ovo vrijeme…

Na posljetku hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspjehe, što veće, što one manje. Što ste vjerovali u mene i vidjeli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da će te mi i dalje biti tu. 

Voli vas vaša Antonija sa Širokog Briga. 

Antonija Čerkez u ovom showu ostvarila je izvrstan uspjeh. Svaki put kad bi se pojavila na pozornici svojim glasom, ali i stasom, oduševila bi žiri. 

Samo je u posljednjoj emisiji prolaz dalje zaradila kroz tzv. ‘baraž’, a sve emisije prije toga dobila je odmah svih šest glasova za direktan prolazak u naredni krug natjecanja. 

Antonija Čerkez: Osjećala sam se kao da predstavljam Hercegovinu na Eurosongu

Širokobriježanka Antonija Čerkez prošla je izravno u peti krug srbijanskog glazbenog showa Zvezde Granda, a odabirom prve pjesme s kojom se predstavila u emisiji u subotu, sve je iznenadila. Naime, Antonija je najprije otpjevala pjesmu Mate Bulića “Moja Hercegovina”. Kad smo odlučili da ću pjevati ovu pjesmu prva rečenica koju sam rekla svom Bosketu je: … Nastavi čitatiAntonija Čerkez: Osjećala sam se kao da predstavljam Hercegovinu na Eurosongu