Home Ostalo Bazik-Domaljevac “TURNIR U BOĆANJU”

Bazik-Domaljevac “TURNIR U BOĆANJU”

729
0
SHARE
Prošlo je puno vremena od kada se u Baziku održao sličan događaj.
Uz ograničene resurse, trudom nekolicine mještana, održan je spektakularni turnir u boćanju, kakav još nije viđen na ovim prostorima.
12 jakih ekipa odmjerilo je vještinu na vreloj šljaci.  Zlatni pehar je uzela ekipa Machester United (Kanđija i Veki), koji su i bili jedni od glavnih favorita. U finalu su pobjedili još jednu ekipu iz Grebnica. Srebro je uzela ekipa “Joks” ( Vrta mlađi i Jozan). Bazičani su se utješili borbom za treće mjesto.
U dramatičnom okršaju sudarile su se ekipe “Pičiguz” ( Marin Grgić i Marko Stanić) i “Rada” ( Mijo Grgić i Ivo Mamuzić).
Cijeli meč se do kraja igrao “bod za bod”, a u trileru je presudilo iskustvo ekipe “Rada”. Treba spomenuti da su Mija i Ivo branitelji naslova sa prošloga turnira.
Ovaj događaj je uljepšan  sjajnim muzičkim programom. Brojne posjetitelje je zabavljao nadolazeća zvijezda Jasmin Hasić i njegov bend.
Od ovoga turnira ćemo napraviti tradiciju, a iduće godine  ćemo se potruditi da bude  još bolje.(Čestitamo Od SrcAOrganizatoru Turnira svako dobro
                                                      Mladen Ljubić-Vajta)