Home Kultura Božićna čestitka..dr. Davor Pranjić, dopredsjednik Republike Srpske

Božićna čestitka..dr. Davor Pranjić, dopredsjednik Republike Srpske

396
0

Božić, svetkovina bezuvjetne Božje ljubavi prema čovjeku, vrijeme je koje nas podsjeća koliko smo blagoslovljeni, voljeni i dragocjeni, kad nam je Onaj koji je u svemu i koji nam je sve, darovao svojega jedinorođenog Sina kako bi nas naučio voljeti i ljubiti, kako bi nam udijelio mir i darovao spasenje za život vječni.

 

Neka nam ovaj Božić bude prigoda za promišljanje o svim blagodatima koje su nam podarene i neka nam one budu motiv u odlučnoj izgradnji zemlje u kojoj ćemo stvarati svoj dom i podizati svoju obitelj. Neka nam budu motiv za stvaranje zemlje u kojoj prevladava tolerancija i jednakopravnost svih njezinih žitelja, u kojoj ćemo živjeti, raditi i ubirati plodove svojega rada te u kojoj će sve naše djelovanje biti zalog bolje budućnosti za kojom čeznemo.
Stoga, svemu katoličkom puku želim čestit i blagoslovljen Božić, a svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine sretnu i uspješnu 2023. godinu.
Božićna čestitka za katolički božić – Стамбена заједница "Отона Жупанчича  40"
dr. Davor Pranjić,
dopredsjednik Republike Srpske
Previous articleBorjana Krišto dobila mandat za sastavljanje Vijeća ministara BiH – Jedino ‘hrvatski’ član Predsjedništva protiv
Next articleBlagoslovljen Božić, sretna i uspješna nova 2023. godina Toni Kraljević Ministar finansija Županije Zapadno Hercegovačke