Home Kultura Braniteljsko politički komentar …..Bravo Marina, tako se to radi….čista desetka.

Braniteljsko politički komentar …..Bravo Marina, tako se to radi….čista desetka.

911
0
Iskreno, nisu nam dragi ovi Izbori 2022 godine , ali veoma smo svjesni situacije u kojoj je potrebno  mudro, trijezno, surovu stvarnost prihvatiti, bez emocija i boriti se na svim frontovima, a boriti se za zelenim stolom može hrabro srce koje zastupa istinu i ne odustaje nikad, prihvaća “TV duele”  i promovira istinu. U ovako kriznim vremenima nema “ega” i potrebna je “retorička borba do iznemoglosti”
Neprijatelj je svaki onaj oni koji ne poštuje Sporazum, e taj neprijatelj je očekivao “odustajanje” hrvatskog političkog vodstva zbog politike  NE koju vodi najmnogobrojniji narod ( “kadli tadli” kako njihova mudroslovica kaže)  Ali eto “dosjetili se Vlasi”  i prepoznali zamku, ne učiniše taj korak ravan “predaji bez borbe”   te hrabro i čestito  idu u  “izborni boj” za narod svoj…. za politička prava hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini (jedan od tri koji potpisaše Sporazum u  Daytonu / Ustav)
Vraćamo se na tehničke postavke…. ( pokvario se instrument)…. zagušila se kontrolna tabla mnogostrukim “intervencijama” a najmnogobrojniji se uzoholili prebrojavanjem  (???)  a višestoljetna istina je DA  JE CIJELA IZ TRI DIJELA , a “prebrojavanje” je prevarilo kroz povijest mnoge, a i Ukrajina je najsvježiji primjer. Neoprostivo mnogo je krvi je proliveno, zbog političke oholosti i  “prebrojavanja”.  U temeljima Bosne i Hercegovine su tri naroda, koja su  ugradila  sebe, svoje institucije i svoju zemlju….  to su nepromjenjive, vjerodostojne činjenice.TV N1 Sarajevo on Twitter: "Marina Pendeš (HDZ BiH) izaslanica u Domu naroda PS BiH: "Nigdje to nema na svijetu da se pita za platu. To je lično pitanje. Mislim da je
Upravo u “nadgovaranju” politički nekorektne voditeljice smo vidjeli kakvi nam danas trebaju političari. Zato čestitke Marini Pendeš …. jer  promovira novi trend “neprimjerene  komunikacije” koja je Hrvatima po  tradiciji i kulturi do sad nepoznata. Naime mi smo odgojeni da saslušamo dok drugi govori, da ne prekidamo, ali ovo su “vražja vremena” i moramo mijenjati tehnike, nema više pristojnosti i mi trebamo pokrenuti ” mitraljeze” na  nekulturne , lažljive prevrtljivce,
Žurno aktivirati sve izabrane i imenovane u tijelima i institucijama zakonodavne, izvršne vlasti i svih drugih. Nema “pristojnosti” zaboravite jer neprijatelj taj jezik ne razumije.

Bivša Ministrica obrane je postavila fenomenalno obranu i dugogodišnjim političkim iskustvom “utemeljila”  obrambene tehnologije  u novonastaloj političkoj situaciji “nekorektnosti” i oholosti  “prebrojavanja”  Povijest se ponavlja u mnogo segmenata pa i situacija da su nacionalno najosvješćeniji  i spremniji  domoljubi izvan sustava  institucija i zaduženih udruga.   Ponovo isti ljudi (organizatori otpora 90 tih) pišu i  i traže reagiranje  i zahvalu ministrici Pendeš,  i predsjednici zajednice žena HDZ-a BiH  Mnogi šalju prijedloge, ali to ćemo ostaviti za kasnije, do  ocjene javnosti.

Veoma pozorno pratimo svaki istup međunarodnih čimbenika, sustavne napade sa “prepoznatljivom retorikom”  na Prvog u Hrvata Bosne i Hercegovine.  Pritisak dugo traje, kreatori su zabrinuti jer  je učinak suprotan, neizravno se traže  “nova” imena  ( Komšić je nov u Bošnjaka)
kreatori su slijepi kod očiju, koliko god izmjenili novih imena, problem je isti, jer nema dalje, Hrvati ne mogu odustati od svog bitka i svojeg političkog prava na zastupanje onako kako izabere većina hrvatskog naroda u BiH, kao jedan od tri.
Politički korpus hrvatskog naroda će demokratskom voljom odlučiti o imenima  “ratnika”  u novim vremenima i  tehnologijama……..MLADEŽ HDZ BIH: Radit ćemo na jačanju pozicije hrvatskog naroda u BiH - Posušje net
Osnažen  mladim “lavovima” spremni za  nove “retoričke ratove”

 

Autor Objave Mladen Ljubić-Vajta
Previous articleDoktor Velibor Milojević “kako da predložim sinu kad nisam siguran ni ja”
Next articlePonovno otvorena Lasta, tvornica koja je oživjela Čapljinu