Home Kultura Dječak rođen čak dva mjeseca nakon svog brata blizanca

Dječak rođen čak dva mjeseca nakon svog brata blizanca

800
0

Dvojica blizanaca neće imati isti datum rođenja upisan u dokumente što je zadalo glavobolju administrativnim službama

Dva dječaka blizanaca rođena su u razdoblju od dva mjeseca, Aleksandar 24. prosinca, a njegov brat Andrea 22. veljače što je izuzetno rijetka pojava, objavio je voditelj rodilišta na sjeveru Italije.

Četrdesetgodišnja majka morala je biti hitno hospitalizirana u prosincu 2018. i tada je svjetlo dana ugledao Alessandro, nedonošče teško 800 grama rođeno u 24. tjednu trudnoće.

Zahvaljujući medicinskoj ekipi, posteljica je ostala netaknuta te se brat blizanac nastavio razvijati u majčinoj utrobi.

S medicinskog stajališta to je bila izuzetno složena trudnoća, ali je sretno završila 60 dana poslije kada je u osmom mjesecu trudnoće (33 tjedana) rođen tri kilograma težak Andrea.

“Cijela se obitelj dobro osjeća, napustit će bolnicu za nekoliko dana”, objavila je uprava bolnice iz grada Monze blizu Milana uz napomenu: “Ovo je prvi takav slučaj s kojim smo se susreli”.

Dvojica blizanaca neće imati isti datum rođenja upisan u dokumente što je zadalo glavobolju administrativnim službama u trenutku pisanja izvoda iz matične knjige rođenih, ispričao je otac.

“Hoćemo li napisati da je blizanac brata koji se još nije rodio?”, zapitale su službe

Previous articleNevjerojatne snimke – mladi lav spašava ostarjelog kralja džungle od čopora hijena!
Next articleOvo je odgovor zašto se Uskrs svake godine slavi na različit datum