Home Ekonomija Dr. Čović posjetio Općinski odbor HDZ-a BiH Usora

Dr. Čović posjetio Općinski odbor HDZ-a BiH Usora

932
0

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović danas je u Usori održao sastanak sa Općinskim odborom HDZ-a BiH.

Uz predsjednika Čovića, na sastanku sa Općinskim odborom HDZ BiH Usora nazočio je i Ivo Tadić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH ZE-DO županije i predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

Zvonimir Anđelić načelnik općine Usora i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Usora na sastanku je prezentirao planove i ideje koje se nastoje realizirati u tekućem mandatu. Razgovaralo se i projektima i stanju u gospodarstvu, zdravstvu, potencijalima i uspjesima ove općine ali i planovima za narednu godinu gdje je poseban naglasak stavljen na razvoj općine i lokalne izbore.

U protekle tri godine Općina Usora je ostvarila i ostvaruje zavidnu suradnju sa svim razinama vlasti po svim pitanjima koja su u interesu žitelja Usore, naglasio je načelnik Anđelić, te se pohvalio i dobrom suradnjom i podrškom u projektima koju ova općina dobiva iz Vijeća ministara BiH, Vlade Federacije BiH i Županijske vlade, bez koje bi, kako kaže, bilo teško sve projekte i planove realizirati.

Predsjednik Čović uz prezentiranje aktualne političke situacije, osvrnuo se na iznesene pozitivne aktivnosti te je ohrabrio Općinski odbor HDZ-a BiH i načelnika Općine Usora da nastave vrijedno raditi na realizaciji svih zamišljenih aktivnosti i projekata naglasivši kako onda pozitivni rezultati na Lokalnim izborima neće izostati.

Također, HDZ BiH u nadolazećim predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj podržava gđu. Kolindu Grabar Kitarović kandidatkinju HDZ-a RH, gdje je naglašena važnost aktiviranja svih stranačkih struktura na što veću izlaznost i potporu.

Previous articleObilježena 26. obljetnica 2. gbr HVO-a
Next articleTjedni Komentar” Zajednica Blazenih Drinskih Mucenica u Ugandi slavi svoj blagdan.