Home Kultura Zovu me Sjećanja “General Vlado Šantić-………..?”’???

Zovu me Sjećanja “General Vlado Šantić-………..?”’???

581
0
Doveden je na proslavu dana žena u hotelu Sedra u Bihaću u pratnji vojne policije Armije BiH i tadašnjeg zapovjednika Hamdije Abdića Tigra.General Atif Dudaković ljutito je vikao na njega u prisustvu brojnih svjedoka i čak u jednom trenutku iz svog pištolja ispalio dva metka koja su završila u lamperiji hotelskog zida a čije rupe su bile vidljive i prije par godina.Prvi udarci su pali u hodniku hotela a kad su ga izvukli u hotelsko dvorište i sjeli u službeni automobil vojne policije Armije BiH,Hamdija Abdić Tigar je rekao vojnim policajcima “Radite sa njim šta želite.”
Iako su istražitelji našli tragove DNK generala Vlade Šantića upravo na ovim mjestima sa početka teksta,iako je prema brojnim svjedocima,general Vlado Šantić bio u hotelu Sedra po zapovjedi generala Dudakovića,svi se sada igraju dječijih igara tipa nitko nije ništa vidio.General Vlado Šantić brutalno je likvidiran u noći sa 08. na 09.03. a njegovi posmrtni ostaci nikad nisu pronađeni.
Naravno,nema tijela,nema ubojstva.Zbog toga neki danas zločince i ubojice slave kao heroje.Predivan način izgradnje suživota i zajedničke “ljepše” budućnosti.
Previous articleBACANJE KUGLE Mihaljević nakon ozljede do europske medalje
Next articleAnatomija nepravde – slučaj krivične presude terorizma australske “Hrvatske šestorice” na sudskoj istrazi/žalbi nakon 40 godina!