Home Ostalo GO NA FOTOGRAFIJAMA I SNIMCIMA: Pevaču ukrali TELEFON SA EKSPLICITNIM SADRŽAJEM! (FOTO)

GO NA FOTOGRAFIJAMA I SNIMCIMA: Pevaču ukrali TELEFON SA EKSPLICITNIM SADRŽAJEM! (FOTO)

1239
0

On je opljačkan na svom nastupu, a sumnja se da je to učinila jedna od njegovih obožavateljki.


Golišave fotografije, posle nekih pevačica, ali i pevača mogle bi da ugledaju svetlost dana i kada je mladi i uspešni pevač Aleksandar Aca Živanović u pitanju. Kako Pink.rs saznaje, Aci su ukrali mobilni telefon sa kompromitujućim fotografijama na jednom nastupu, a on je od tada veoma zabrinut zbog mogućnosti da se ovaj sadržaj pojavi u javnosti.

Aci je ukraden mobilni telefon na nastupu koji je imao pre nekoliko dana. Svi sumnjamo da je to uradila jedna od njegovih obožavateljki, budući da ima mnogo onih koje ga opsedaju na društvenim mrežama, a te noći je klub bio pun mladih devojaka koje su došle samo da bi ga videle, upoznale… Kada je Aca shvatio da mu je telefon nestao prebledeo je, nije mu bilo dobro uopšte. Shvatio je da to može da mu napravi velike probleme, budući da je u mobilnom imao kompromitujuće fotografije koje bi možda mogle da dođu do medija. On slučaj nije želeo da prijavljuje policiji – kaže dobro obavešteni izvor blizak pevaču za Pink.rs.

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Pinkovu zvezdu koja nam je potvrdila naša saznanja.

Ne znam kako ste to saznali… Tačno je da mi je nestao mobilni telefon, ali ne mogu da kažem da sumnjam na određenu osobu. Ništa više nemam da kažem na tu temu – rekao nam je pevač.

Inače, nedavno se u medijima podigla velika prašina zbog eksplicitnih snimaka Acinog starijeg kolege Šaka Polumente. Nesumnjivo je da je njegov slučaj izazvao paniku među mnogim njegovim kolegama koji poseduju slične snimke i fotografije, a da li će javnost imati priliku da Živanovića upozna i u ovom svetlu, ostaje da vidimo.

Autor: M. K.

Previous articleIz dnevnika jedne mlade: Kijamet
Next article1,8 milijuna kuna za projekte Hrvata u BiH