Home Sport Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović čestitao najboljem igraču svijeta: Luka,...

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović čestitao najboljem igraču svijeta: Luka, učinio si sve Hrvate ponosnima!

878
0

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čovićuputio je iskrene čestitke Luki Modriću, najboljem igraču svijeta za 2018. godinu.

„Učinio si sve Hrvate diljem svijeta ponosnima. Tvoja ljubav i zajedništvo, tvoj trud, rad i odricanje, uspjesi nacionalne vrste, pokazatelj su nama kako ujedinjeni možemo u očima svijeta graditi bolju hrvatsku budućnost. Kao što smo na Svjetskom prvenstvu bili puni domoljubnih emocija i nogometom predstavili Hrvatsku i Hrvate cijelome svijetu, isto moramo učiniti i u našoj domovini.

Danas, kada se oči sportskog svijeta dive jednom Hrvatu iz jedne male zemlje, koji je na nogometnom krovu svijeta, posebno smo sretni i ponosni da je upravo ovaj velikan svu raskoš svoga nogometnog talenta pokazivao i u dresu našeg mostarskog Zrinjskog.

Želim našem kapetanu još puno sreće, zdravlja i sportskih uspjeha, na radost svih čije srce kuca za ponos i ljubav prema svome narodu.”, stoji u čestitki koju je uputio predsjednik dr. Dragan Čović.

Previous article– NAJAVA ZA MEDIJE HDZ-a BiH – danas, 25. rujna 2018., godine Uskoplje i Ramu, te nazočiti na predizbornim skupovima.
Next articleSvečano otvoren Dječji vrtić u Čapljini