Home Europa Ivan Jurčević “…..Zbogom Prijatelju….Zbogom .. …Zauvjek…Hvala Ti.. za Sve……

Ivan Jurčević “…..Zbogom Prijatelju….Zbogom .. …Zauvjek…Hvala Ti.. za Sve……

501
0
Na vječni je počinak otišao Zvonimir Šeparović, iznimno zaslužni hrvatski i svjetski intelektualac, europski akademik, sveučilišni profesor, rektor, žrtvoslovac, dvostruki hrvatski ministar koji je izborio međunarodno priznanje hrvatske države i podnio tužbu protiv agresorske Srbije zbog počinjenog genocida u Hrvatskoj.
Zvonimir je otišao dostojanstveno i tiho, te marginaliziran za svojega života kao i svi veliki i zaslužni hrvatski domoljubi.
Imao sam čast tridesetak godina s njime blisko surađivati u brojnim i različitim domoljubnim djelovanjima, te biti svjedokom kako je Zvonimir nadasve bio dobar, samosvjestan, snošljiv, miran i gord čovjek i postojan prijatelj. Kao takav je i otišao posve tiho sa ovoga svijeta, znajući da vrijednosti djela svakoga čestitog čovjeka uveliko nadmašuju vrijeme njegova ovozemaljskog života.
Dragi Zvonimire, s tim uvjerenjem te i ispraćam s ovoga svijeta, jer sam svjedok da posve pripadaš zaslužnicima koje se ponosno pozdravlja sa starom hrvatskom porukom “Navik on živi ki zgine pošteno!”
Previous articlePolitički Komentar:Predsjedniče Čoviću “Kapa do Poda…….Tako se to Radi…..
Next articlePredsjednik Čović u posjeti Brčkom