Home Ostalo Ivo Sanader je u Kalinjingradu: “Tko mu je platio VIP akreditaciju”

Ivo Sanader je u Kalinjingradu: “Tko mu je platio VIP akreditaciju”

1113
0

Ivo Sanader, okružen fanovima, sjedi u Kalinjingradu s VIP akreditacijom oko vrata i čeka početak utakmice hrvatske reprezentacije.


Bivši hrvatski premijer, bivši šef HDZ-a i aktualni optuženik u ogromnim korupcijskim aferama na glavi nosi kapu s prepoznatljivim kvadratićima i natpisom Hrvatska, a grle ga navijači odjeveni u isti uzorak. Tko mu je dao VIP propusnicu još se ne zna jer Hrvatski nogometni savez ne želi reći kome je sve osigurao karte za prvenstvo.

“Very Important Person”

PR-ovac  Vedran Strukar na svom je Facebooku objavio fotografiju Sanadera s nekoliko navijača. 

“Ova slika govori više od tisuću riječi. Ćaća kao najveći celebrity s navijačima kao akreditirani VIP uglednik u Kaliningradu…”, napisao je Strukar uz fotografiju.

Otkud Sanaderu VIP akreditacija, nismo uspjeli doznati.

Jučer se u Kalinjingradu na gospodarskom forumu u sklopu inicijative HGK “Sport spaja biznis” okupilo više od stotinu hrvatskih i ruskih gospodarstvenika, objavili su iz HGK najavljujući jaču gospodarsku suradnju Hrvatske i Rusije.

Otvarajući forum, predsjednik HGK Luka Burilović najavio je jaču gospodarsku suradnju dviju zemalja te intenziviranje suradnje s pojedinim ruskim regijama.

“Zbog veličine ruskog tržišta i koncentracije trgovine na glavne centre poput Moskve i St. Peterburga, naše tvrtke se moraju okrenuti jačoj suradnji s pojedinim regijama koje itekako imaju što za ponuditi”, kazao je Burilović napominjući kako je akcija “Sport spaja biznis” otvorila put da se taj regionalni potencijal iskoristi.

Zamjenik guvernera Kalinjingradske oblasti Aleksandar Šenderjuk-Židkov kazao je kako se nada susretu Hrvatske i Rusije u finalu te je poželio sreću hrvatskoj nogometnoj vrsti na Svjetskom prvenstvu.

Megy M/Foto:facebook

Previous articlePosušje podržalo kandidaturu dr. Čovića i borbu za legitinmo predstavljanje konstitutivnih naroda u BiH
Next articleGrude: Jednakopravnost i legitimno predstavljanje tri konstitutivna naroda na svim administrativnim razinama, minimum ispod kojeg se ne ide