Home Kultura Izborni komentar…. Temelj kršćanstva je Sveto pismo, a temelj politike Hrvatskog naroda...

Izborni komentar…. Temelj kršćanstva je Sveto pismo, a temelj politike Hrvatskog naroda u BiH je zajedništvo u okviru Hrvatskog narodnog sabora ( HNS)

577
0
Nikad nije bilo lako niti zahvalno nekog savjetovati, a danas je posebno teško zbog medija koje zanima samo laž i laži se šire svemirskom brzinom, istina nije zanimljiva nikome. Zlo je snažno i zavodi svijet kratkim užicima nakon kojih ste ulovljeni u tamu, zlovolju, bolest, ljutnju itd.
Demokracija je u mnogim zemljama donijela dobro a u mnogima je zloupotrebljena.
Izbori su šansa da svojim glasom, uz razumnu analizu i mudro sagledavanje svih mogućnosti pravilno odlučite.
Izazov je privlačan a vodi u zlo. Politička mudrost zahtjeva pametno rješenje, bez euforije, hladne glave.
Kao analitički tim koji ima savjetodavnu ulogu a život nam je donio mnogo iskustva i muke.
Dužni smo upozoriti mlade ljude na političke  “lovce”  koji iskoriste njihove kvalitete za svoje ciljeve te vrlo brzo ih  odbace i zaborave. Preporuka svima da promatraju događaje i budu mudri.
Prvo pitanje koje se nameće, – tko vodi kampanju za lokalne izbore 2020 na cijelom području gdje žive Hrvati, HDZ i HNS ( politički okvir opstojnosti Hrvata u BiH)
Pojavi se ponegdje par pojedinaca koji svojim riječima i djelima ništa ne čine, pa i ne griješe. Čekaju pogreške “vlasti” pa napadaju.  A narod sve promatra, i kako su obučeni, i kako govore i šta (o komu) govore.Kako da lajk postane glas na izborima!? - COVER - Agencija za digitalni marketing
Nisu u stanju reći šta će učiniti, samo prazna priča i napad na vladajuće. A narod zna oduvijek kako se  “za dobrim konjem prašina diže” pa prepoznaje tko je dobar politički predstavnik hrvatskog naroda u BiH, sve političke opcije koje su prepoznale zajedništvo u HNSu kao odgovor na političku situaciju u BiH.
Zato dragi moji Hrvati, budite mudri i svi iziđite na lokalne izbore, a vi koji imate preko 75 godina imate pravo da vam dođe mobilni tim, prijavite se, kako bi bio manji rizik od Corone.
A svoje demokratsko pravo iskoristite u okviru zajedništva u HNSu, ali nikad ne zaboravite da su najboljii najviše napadani od strane bošnjačkog naroda.
Za političku mudrost se Bogu molite, ljutnja i osveta “ne glasovanjem” je propast za naraštaje. Jednom izgubljena pozicija se više nikad ne vraća, Pokušavaju sve da razbiju zajedništvo, cilj je jasan, ako nam razbiju zajedništvo, pobjeđuju. Tko to ne vidi slijep je kod očiju ili želi slavu pa makar i lažnim obećanjem.
Ne nasjedajte fb političarima koji se obraćaju internetom a ni stranke niti članstva nemaju, te prodaju vaše poštenje, a sutra se nude na “tržištu vlasti”
Dužni smo istaknuti da jedino Dragan Čović ide među narod, javno govori, razotkriva kontinuitet bošnjačke politike u Federaciji, te čvrsto zastupa jednaka politička prava tri naroda u BiH
Mladosti naša budite budni i ne nasjedajte na lažne ideale bez identiteta. Stranka koja se odriče hrvatskog zajedništva je opasnija od “komšinzacije”
Analitički Tim bpz.ba-Voditelj Tima Mladen Ljubić-Vajta
Obilježena 22. obljetnica utemeljenja Prve dragovoljačke postrojbe HVO-a u Širokom Brijegu – Jabuka.tv
Previous articleGeneral Zbora Stanko Sopta -Baja na Bobovcu sa svojim Vojnicima
Next articleMladen Ljubić-Vajta “Poziv svim sudionicima i službena objava za javnost”