Home BIH Izvrsni dr.Davor Pranjić “jedan od predavača na XVIII. Simpoziju iz dječje kirurgije...

Izvrsni dr.Davor Pranjić “jedan od predavača na XVIII. Simpoziju iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Odjela za dječju kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Liječničke komore HNŽ-a. 

389
0
Prethodna dva dana sudjelovao sam i bio jedan od predavača na XVIII. Simpoziju iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Odjela za dječju kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Liječničke komore HNŽ-a.
Operativni zahvati, predavanja te razmjena mišljenja i iskustava s kolegama liječnicima uvelike pridonose napretku u radu i razvoju novih vještina koje će biti na korist pacijentima s kojima imamo svakodnevni kontakt.
Medicina je oduvijek bila moj poziv, ono što me ispunjava.
Kroz studentske dane, a potom i kroz rad na kliničkom centru, polako je plela mrežu odgovornosti, stručnosti, znanja, ali i empatije i čovječnosti potrebne svakom liječniku, pa tako i meni.
Stoga mi je bilo veliko zadovoljstvo sudjelovati na ovom simpoziju, a još veće što sam imao priliku donirati stručnu literaturu SKB-u Mostar, koja će, nadam se, biti na korist studentima Medicinskog fakulteta, kao i djelatnicima kliničke bolnice.
Previous articleE.Nišić…Za mog prijatelja D.K….i…Miris sreće
Next article31. obljetnica operacije ‘Lipanjske zore’ – Operacija ‘Lipanjske zore’ i HVO promijenili su tijek rata u BiH