Home Ostalo Jesenski festival u Tovarniku

Jesenski festival u Tovarniku

929
0

Općina Tovarnik i ove godine organizira 13. po redu tovarnički jesenski festival, koji će se održati 5. i 6. listopada. U petak 5. listopada održati će se gospodarski forum te koncert grupe Opća opasnost, a u subotu 6. listopada sva ostala događanja: natjecanje za najtežu bundevu, za nadužu tikvu, za najbolji grah i za najbolji pekmez, nastup folklornih skupina, izložba i prodaja poljoprivrednih i tradicijskih proizvoda. Za sve posjetitelje osigurani su ručak i večera (bik s ražnja) po promotivnim cijenama te besplatni kuhani grah, a u večernjim satima koncert sarajevske grupe Crvena jabuka.

Jesenski festival u Tovarniku

Kroz godine, na ovu manifestaciju se prijavljuje sve veći broj izlagača i natjecatelja, a ove godine očekuju se i oni iz BiH i Srbije, te gosti iz Njemačke i Mađarske. Na njemu će izlagati stotinjak izlagača, a očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja.

Prijavite se na sva navedena natjecanja i osvojite vrijedne novčane nagrade, a sudjelovati mogu svi. Prijavnice se mogu preuzeti na stranicama općine ili u službenim prostorijama Općine Tovarnik.

Koliki značaj ova manifestacija ima za ovaj dio Srijema govori činjenica da Festival raste iz godine u godinu, kako po broju izlagača, tako i po broju posjetitelja.

 

Antun Ivanković

Previous articleČOVIĆ: Žalosti me kako su Bošnjaci postupili, to je put nazadovanja
Next articleLJUBAV JE U SVIMA NAMA