Home BIH Josipa Tolo….MOTO MRAZOVI PO PRVI PUTA U POSUŠJU HUMANITARNA AKCIJA MOTO KLUBA...

Josipa Tolo….MOTO MRAZOVI PO PRVI PUTA U POSUŠJU HUMANITARNA AKCIJA MOTO KLUBA SINOVI IZ POSUŠJA

292
0
Moto klub Sinovi iz Posušja bio je organizator humanitarne akcije za najpotrebitije u Općini Posušje. Na Trgu hrvatskih branitelja danas od 11 do 15 sati građani Posušja i prijatelji Moto kluba  iz Ljubuškog, Čitluka, Gruda, Tomislavgrada i drugih gradova došli su poduprijeti ovo humanitarno druženje.
Blagdansko ozračje uz miris kuhanog vina i fritula pridonijelo je dobroj atmosferi koja je vladala među posjetiteljima na Trgu. No, ipak, ovom humanitarnom okupljanju najviše su se radovali mališani kojima su Moto mrazovi u odijelima Djeda Božićnjaka dijelili poklone. Bajkeri su na Trg stigli na svojim dvokotačnim ljubimcima, na kojima su se djeca uz osmijehe slikala kako bi obilježila ovaj pozitivan događaj.  “Zaista smo zadovoljni odazivom građana koji su nesebično dali svoj doprinos za ovaj plemenit događaj” kaže Ante, iza kojeg je bezbroj prijeđenih kilometara.
Ovaj događaj poduprijela je Općina Posušje ali i njeni građani svojim odazivom. Moto klub Sinovi planira i iduće godine provesti ovakvu humanitarnu akciju. U klubu su generacije različite ali srca jednako velika jer čovjek ima tek ono što pokloni drugome.
Autor:Josipa  Tolo
Previous articleČović i Plenković razgovarali o izmjenama Izbornog zakona BiH, kandidatskom statusu, ulasku RH u Schengen…
Next articleMILJENKA KOŠTRO…..ŠTO REĆI NA KRAJU GODINE