Home Europa Kampanja Zara jesen/zima 2017/2018

Kampanja Zara jesen/zima 2017/2018

2415
0

Kampanja Zara jesen/zima 2017/2018

Nova kampanja brenda Zara upravo je ugledala svetlost dana! Dizajneri španskog brenda su očigledno inspirisani dizajnima Marije Gracije Kjuri za Dior. Pogledajte!

Mi već znamo šta će se uskoro naći u prodavnicama Zare. Imamo dobre vesti za vas, jer gledajući ove slike, možemo sa sigurnošću reći da su se dizajneri španskog high steet bredna zaista potrudili.

Nova jesenja kolekcija uključuje vunene kapute sa vojnim akcentima, bele majice, krzno, elegantne jakne i suknje u sivom kariranom uzorku. Kolekcija Zara jasno je inspirisana kolekcijom Isabel Marant i dizajnima Marije Gracije Kjuri za Dior.

Diorov moto – “Od svih boja, teget je jedina koji može da se takmiči sa crnom.“ – primenjen je i u novoj Zarinoj kolekciji.  Tu su tamno plave haljine, jakne i pantalone. Čak i nakit (delikatni chokeri). U kolekciji nas takođe očekuju predivni džemperi i zanimljivi modni dodaci – torbe, kape i čizme.

Reklamnu kampanju je snimio Stiven Mejzel, a ispred objektiva su pozirale Vitoria Cereti, Aira Fereira, Grejs Elizabet, Lek Herl i Fareta. Čuveni američki fotograf odlučio je da kreira slike visokog kontrasta koristeći igru svetlosti i senki.

Pogledajte šta je Zara pripremila za sezonu jesen/zima 2017/2018.

Previous articleDevet glavnih trendova za jesen 2017.
Next articleIz dnevnika jedne mlade: Žalosna otajstva