Home Kultura Kiseljak će pokazati snagu i nastaviti pobjednički niz 2. listopada

Kiseljak će pokazati snagu i nastaviti pobjednički niz 2. listopada

537
0

Polaganjem vijenaca ispred Središnjeg spomenika poginulim braniteljima u Kiseljaku, danas je započeo program posjete dužnosnika HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH ovoj općini u Županiji Središnja Bosna.

Riječi dobrodošlice uputio je predsjednik Općinskog odbora i načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak prilikom održanog sastanka u prostorijama stranke.

Mišurić-Ramljak je predstavio rad stranke kroz pripremu za Opće izbore, ali i organizacija, Mladeži i Zajednice žena, kazavši, kako se radi o dobro organiziranim strukturama te je predstavio aktualne projekte općine Kiseljak. Pozdravio je dolazak Borjane Krišto, zajedničke kandidatkinje Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, predsjednika Čovića kao i sve kandidate, nositelje listi za Opće izbore u BiH.

Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH, kazala je kako će Kiseljak kao i uvijek do sada pokazati snagu i nastaviti pobjednički niz 2. listopada.

Izaslanstvo je potom otišlo do Doma zdravlja Kiseljak, gdje ih je dočekao dr. Nino Baban, ravnatelj, koji je govorio o radu ove zdravstevene ustanove ali i tijeku radova na novoj modernoj zgradi Doma zdravlja koja će pratiti regionalne pa i europske trendove što se tiče primarne zdravstvene zaštite.

Izaslanstvo je obišlo i radove na dionici ceste obilaznice u Kiseljaku, gdje ih je o radovima i tijeku projekta upoznao Ljubo Pravdić, direktor JP Ceste FBiH.

Druženje kandidata održano je na Trgu kneza Radoje u Kiseljaku, gdje se nazočnima obratila Borjana Krišto, zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

„Vjerujem u vas ovdje u Kiseljaku, vjerujem u snagu našeg zajedništva. Vjerujem kako ćemo na predstojećim izborima 2. listopada pokazati našu odgovornost za budućnost BiH, posebno hrvatskog naroda. Vjerujem kako ćemo učinit sve da ostvarimo naše programske ciljeve, kako bi odgovorili na izazovna vremena i ugroze koje su pred nama i osigurali kvalitetan život za svakog čovjek na ovom prostoru. U zajedništvu do pobjede“, poručila je Krišto

Posjet Kiseljaku dužnosnici su zaključili druženjem na koncertu klape Cambi.

Previous articleJavni odgovor Tonke Ivankovića….
Next articleU utorak ispraćaj obitelji Krstić