Home Kultura . Glas ide “Kolindi”jer je “Vjernica” ne-izlazak ili nevažeći “listić...

. Glas ide “Kolindi”jer je “Vjernica” ne-izlazak ili nevažeći “listić (ide) “ateisti” Milanoviću

769
0
PRH Kolinda grabar Kitarović je sinoć u sučeljavanju pokazala da je dama, i da je između ostaloga i zbog toga, predsjednica i da će ponovno biti.
Milanović je opasni šm(o)rkljan koji bi zaratio s cilim svitom.
Tzv. desnica, ovaj put na čelu sa Škorom, je još jednom ponovila pogrešku iz prošlosti: toliko je otišla desno da se po stoti put pojavljuje s lijeva. Da nije žalosno, bilo bi jako smiješno.
Jer ne izlazak na izbore je isto što i učiniti listić nevažećim, de facto dati svoj glas ljevici, što otvara prostor destabilizacije i mogućeg političkog kaosa.
Potvrđuje se još jednom da je put u pakao popločan navodnim dobrim (desnim) namjerama.  Već viđeno s Mesićem i Josipovićem. Jer takvi, kao i Zoran, mogu pobijediti samo uz pomoć navodne “hrvatske” desnice.
Također su u velikoj zabludi i tzv. desni populisti unutar HDZ-a, koji logikom “što gore to bolje” misle naštetiti Plenkoviću, te ga kroz poraz KGK navodno “oslabiti”, što je potpuni nonsens i teška politička naiva. Živi bili pa vidjeli.
Uvjeren sam kako će normalni konzervativni dio biračkog tijela, ako hoććete nazovimo ih nacionalisti, sasvim logično podržati i ovaj put Kolindu Grabar Kitarović,Slikovni rezultat za sučeljavanje kolinda milanović i tek nakon toga otvoriti rasprave o potrebi hrvatske inačice CSU-u, kao partnera CDU-u (HDZ-u), a ne ljutog protivnika koji je spreman i s “crnim (tj crvenim) đavlom” rušiti – za njih ipak prejaki – HDZ.
Previous articleBAGO U IMOTSKOM: Sad kad smo posložiti „obrambene redove“ ne smijemo izgubiti predsjednicu
Next articleSretna Nova Godina 2020!