Home BIH “Lička gastro čarolija”: Slana i slatka jela na Plitvicama

“Lička gastro čarolija”: Slana i slatka jela na Plitvicama

49
0

U hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima organiziran je Wine ViP Event. Prva edukativna radionica bila je “Lička gastro čarolija” koju je vodila Chefica Doris Vlah. Bila je to prezentacija suvremene ličke kuhinje za kuhare i Chefove.

 

 

 

 

A nakon toga slijedile su dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge Sanje Krmpotić pod nazivom “Gostoljubivost – ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma”, te Svjetlane Ranek Franjul – “Moć emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu”.

Edukativni dio završen je s prezentacijom rezultata projekta Tajni gost.

Samo u WWIN-u: Zaigraj Aviator i osvoji 500 € freebeta svaki dan

Kod tvrtke OŠO kušalo se panatone i razne kekse, Pepas savijače kao i Plitvičke štrudle, a kod Srednje škole Plitvička jezera pripremala su se razna slana i slatka jela. I studenti gastronomije Veleučilišta PAR prezentirali su svoje gastro delicije.

PIK Vrbovec predstavio se sa suhomesnatim proizvodima i posebno pripremljenim ramsteakom,a Dukat sa svojom paletom sireva. Predstavljeni su i Premium začini. Svoju ponudu suhomesnatih proizvoda prezentirala je i slovenska tvrtka MIJ Janežić.

Nastupio je i OPG Dean Prodan te Vinarije Prelac, Florijanović, Đurinski, Matiška, Antunović, Matić, Iuris, a kušalo se i SUZA rakije i likere i proizvodi destilerije Pavelić, a nastupili su i lokalni proizvođači Sirana Runolist i OPG Turkalj sa sirevima, OPG Furlan s medom. Predstavili su se i Slovin Slunj s paštom i Zigante tartufi,

Ugostitelji su se sastali s predstavnicima tvrtke Alexander Commerce koja se bavi prodajom sitnog ugostiteljskog inventara.

Organizatori tog događaja bili su Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline s Nacionalnim parkom Plitvička jezera uz suorganizaciju Dantesa i tima Ricerca Mercato.

Pripremio: Tomislav Radić /Snimke: Ricerca Mercato

Previous articleZdravka Babic…VRATA RAJA……i..BLJESCI VRELE VATRE
Next articlePrva oslobodilačka operacija Lipanjske zore su za 3. Cimsku bojnu krenule već početkom lipnja –