Home Ostalo Mamićeva kći Lucija proglašena je najboljom studenticom generacije

Mamićeva kći Lucija proglašena je najboljom studenticom generacije

1236
0
SHARE

Starija kćer Zdravka Mamića završila je jedno poglavlje svog života, a njezini roditelji ne mogu biti ponosniji.Mamićeva kći Lucija proglašena je najboljom studenticom generacije

Lucija Mamić diplomirala je na sveučilištu u Dublinu, na jednom od prestižnijih koledža u zemlji. Griffith College Dublin je najveća privatna visokoškolska institucija u Irskoj, osnovana prije 40 godina, koja prima više od 7.000 studenata, iz gotovo 80 zemalja.

Stoga nije ni čudo da se ponosni otac pohvalio na Facebooku, posebno zbog činjenice da je Lucija proglašena najboljom studenticom generacije.

– Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu – napisao je Zdravko Mamić.