Home Kultura Marina Vukoja “Problemi”

Marina Vukoja “Problemi”

486
0
SHARE
Mudrost kaže kako je velika razlika između brižne i zabrinute osobe. Brižna osoba rješava problem, a zabrinuta vidi problem.
Često razmišljamo o problemima u svakodnevnom životu. U novije vrijeme često smo zabrinuti  kako preživjeti mjesec, zašto  su namirnice tako skupe, ako imamo djecu kako im pokazati pravi put kojim trebaju kročiti.. ako nedaj Bože imamo neku bolest kako se liječiti … u nedogled se može nabrajati.
Ali znajte ništa ne traje zauvijek tako ni naši problemi. Sve će proći. Dobro je ostati čvrst, jer samo jaki ljudi imaju tu odliku!
Drago mi je sresti one ljude koji imaju osmijeh u problemima, iznalaze novu snagu u teškoći tim postaju još snažniji. U svim tim poteškoćama samo uskogrudni posustaju, a oni čija srca su jaka, snažna, ne posustaju … takve osobe su spremne da slijede svoje principe, svoje snove do kraja života.
Svaki problem je nova šansa da damo najbolje od sebe! Jednostavno se trebamo s osmjehom na licu učiti rješavati iste. To nam treba! Ne tražimo da nam ih netko drugi treba riješiti, vježbajmo na istom! Ti mišići će nam trebati kroz život!