Home Sport MEĐUGORJE Mamić otkazao obraćanje medijima

MEĐUGORJE Mamić otkazao obraćanje medijima

818
0

Zdravko Mamić danas je putem svog Instagrama objavio da otkazuje svoju press konferenciju najavljenu za sutra.:

– Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem, otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. S obzirom na veliko poštovanje preda radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama, odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još s jednom ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić.

Za Zdravkom Mamićem je, podsjetimo, u petak i službeno raspisana međunarodna tjeralica. Tjeralica je sad vidljiva i svim policijama u svijetu, koje moraju reagirati ako zateknu Zdravka Mamića. To je zadatak i bosansko-hercegovačke policije na čijem se teritoriju on prema posljednjim informacijama još uvijek nalazi, prenosi 24sata.hr.

Policija sad prvo treba uhititi Mamića, a ako se bude protivio izručenju, kao što je to i najavio, uslijedit će sudski postupak koji će odlučivati o izručenju. Tu odluku Mamić onda može čekati ili pritvoru ili na slobodi ako mu dozvole da plati jamčevinu.

Optužno vijeće je 21. svibnja potvrdilo drugu Uskokovu optužnicu protiv Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenik, koje tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, klub oštetili za oko 200 milijuna kuna, a protiv Zdravka Mamića tada je određen i istražni zatvo

Previous articleOdržana komemoracija za Hrvate ubijene u mjestu Bikoši kod Travnika
Next articleZavelimska misečina