Home Kultura Ministar Goran Marić podnio neopozivu ostavku!

Ministar Goran Marić podnio neopozivu ostavku!

830
0
Zagreb, 30.11.2018. - Sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na fotografiji Tomislav Tolušić, Goran Mamić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Mnistar državne imovine Goran Marić podnio je danas neopozivu ostavku. Napravio je to na zanimljiv način – potpisao je ugovor o darivanju zemljišta u Novom Vinodolskom, zaradio aplauz prisutnih i na kraju javno obznanio:


– Ovo je moj zadnji ugovor!

Na pitanje znači li to da daje ostavku, Marić je odgovorio da je razgovarao s premijerom Andrejem Plenkovićem te dodao kako je podnio neopozivu ostavku.

– Danas sam podnio neopozivu ostavku i aktivirao svoj mandat u Saboru.

Sada već bivši ministar Marić bio je u Novom Vinodolskom gdje je potpisao dva ugovora o darovanju državnih nekretnina Gradu Novom Vinodolskom u svrhu uređenja trga, izgradnje javnog parkirališta i podzemne garaže te u svrhu izgradnje vatrogasnog doma.

–  Niti jedan dan od utemeljenja Ministarstva nisam podnio u mirnim uvjetima. Radio sam u programiranim okolnostima u kojima sam postao meta. Ovo je medijska orkestracija. Uz svijet o veličini, značaju državne imovine i spoznaji o nametntim okolnostima, nisam u stanju prihvatitti neviđeni udar na dostojanstvo, mir i integritet moje obitelji.

Ovo je uznemiravanje moje obitelji – kazao je Marić tijekom obrazlaganja zašto je podnio ostavku.

– Svima koji žele moj život pretvoriti u kaos poručujem da u tome neće uspjeti –  rekao je na kraju sada već bivši ministar.

M. Marković/foto:pxll

Previous articleSIK” POSKOKA” U PUSTINJI”Gospodine Predsjedniče,”
Next articleRuža Rosi “RUŽA LJUBAVI iVOLI MI SE DUŠO TEBE”