Home Ostalo Moda Vijesti Tatjana Jurić i Mia Kovačić u bajkovitim vjenčanicama

Moda Vijesti Tatjana Jurić i Mia Kovačić u bajkovitim vjenčanicama

1265
0

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room, pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaš
titna lica njihove nove kampanje.

Marku je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma a o samoj inspiraciji  je rekao kako je Marocco destinacija s posebnim nabojem i količinom nadahnuća, te je s velikim otvorenim prostorima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U Lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.

Previous articleJelena Rozga u prekrasnoj H&M haljini i sandalama iz snova
Next articleIz dnevnika jedne mlade: Ajde na rakiju!