Home Kultura Napustio nas je veliki čovjek!

Napustio nas je veliki čovjek!

436
0
Ovoga poslijepodneva duboko nas je dirnula i ražalostila vijest o smrti Mirka Grbešića, velikog čovjeka, istaknutog humanitarca, vrsnog gospodarstvenika, vlasnika mnogobrojnih tvrtki u zemlji i inozemstvu te dugogodišnjeg glavnog sponzora i člana uprave NK Široki Brijeg.
O njegovom radu, najboljim ljudskim osobinama i životu svjedoče i svjedočit će mnogobrojni realizirani i od njega poduprti ili financirani projekti, kao profesionalni i prijateljski odnosi koje je imao i njegovao diljem Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i inozemstva.
Moderni stadion Pecara, po suvremenim standardima izgrađeni klupski kamp Musa-Karačić na Blatu i NK Široki Brijeg koji je postao prepoznatljiv u europskim nogometnim krugovima samo su neki od simbola u koje je pokojni Mirko Grbešić uložio sebe i svoj novac za svoje 62 godine života.
Njegovom smrću svima koji su ga poznavali i s kojima je surađivao i kojima je nesebično pomagao nanesen je nenadoknadiv gubitak.
Obitelji Grbešić izražavamo najdublju sućut, a našem dragom Mirku pokoj vječni. 🔵⚪
Počivao u miru Božjem! 🕯️
Previous articleSamo u prošloj godini Vlada HNŽ uplatila je Lani Pudar 20.000 KM, a njezinom klubu 3.000
Next articleČOVIĆ ZA UNA TV: Nema alternative unutarnjem dogovoru, mjesto predsjedatelja Vijeća ministara me ne privlači