Home Sport Navijači krenuli prema Rusiji!

Navijači krenuli prema Rusiji!

1357
0

Kako je većini muške populacije već dobro poznato, Svjetsko nogometno prvenstvo počinje u četvrtak, 14.6.2018. godine utakmicom između domaćina Rusije i Saudijske Arabije koja počinje u 17:00 sati.

Prvu utakmicu hrvatska nogometna reprezentacija igra u subotu, 16.6.2018. s početkom u 21:00 sat. Utakmica se igra u Kalinjingradu, a protivnik je ekipa Nigerije. Hrvatska reprezentacija otputovala je u Rusiju s vrhunskim igračima, dobrom atmosferom i velikim nadanjima.

A da će naši nogometaši imati dostojnu podršku mnoštva navijača u to ne sumnjamo. Jedna grupa navijača, kumova i prijatelja iz Tomislavgrada, Vukovara i Sydneya jutros rano otputovala je iz Zagreba put Kalinjingrada. Na polasku rekoše da su sretni da su se okupili “sa svih strana svijeta” te da su osjetili da je ova generacija igrački zrela, da su međusobno složni i odlučni napraviti dobar rezultat, pa je i njima čast proputovati Rusiju i pratiti naše nogometaše i svojim navijanjem pomoći doći do željenog uspjeha.

Što drugo reći, nego sretno! Navijajte i bodrite naše momke, a mi će mo se zajedno s vama veseliti svakom dobrom potezu, pobjedi i nadati se da će te uživati u nogometnoj bajki koja će trajati dugo, dugo…

Previous articleMOSTAR: Obilježena 26. obljetnica oslobođenja vojarne “Stanislav Baja Kraljević”
Next articlePredsjednik Čović sa dužnosnicima HDZ-a BiH nazočio donatorskoj večeri za izgradnju vjersko-kulturnog središta Plehan