Home BIH Novogodišnji komentar…. Prerano se ostarilo ili smo se povukli na vrijeme.

Novogodišnji komentar…. Prerano se ostarilo ili smo se povukli na vrijeme.

337
0
SHARE
Ovih dana naviru sjećanja…nakon muslimanske demokracije, građanskog Sarajeva, govora iz srca SDA načelnika muslimanskog Bužima, ponosne Islamske zajednice  a sve u duhu AIDa.
Istup Reufa Bajrovića, najava vehabijskog izbornog zakona i šerijatskih izbora jedan čovjek, jedan glas. A Bakir jasno provodi babini politiku “mlada bosna” nikad nije ni poštivao BiH kao državu jednakopravnih naroda. U izbornoj godini, kada je Hrvat predsjedatelj Vijeća Ministara, i kad se muslimani/ Bošnjaci ujedinuju, ohrabrujuća je poruka gradonačelnika Banja Luke kako se u obrani Republike Srpske stavlja na stranu Milorada Dodika. Naravno da svako tko se bavi politikom je svjestan nužnosti saveza i zajedničkog političkog interesa Srba i Hrvata.
Predsjednik Republike Hrvatske je to prepoznao, a šta je sa Premijerom vidjet ćemo na uratku.
Vidljiva je najveća briga…. kako iznaći rješenje za političku i svaku drugu jednakopravnost Hrvata u BiH???
Sabor HDZ-a BiH: Dragan Čović ponovno izabran za predsjednika stranke
Vođu imamo, snagu srca sokolova i poskoka također imamo, a mlade poskoke i mlade sokolove  izazivamo neka se pripreme u “boj za narod svoj” proces u kojem je mudrost ustrajatiti i dovesti pijuna do kralja.
Svaki proces zahtjeva žrtvu, a žrtve nema bez kopljanika. Opasno bi bilo u ovakvim vremenima raditi unutarnje preslagivanje i raslojavanje. Svi smo u stroju, i jastrebovi Središnje Bosne i sinovi Posavine, utemeljitelji, ratni zapovjednici,  vidim li dobro ili sam se  izgubio u vremenu i prostoru???
Zasigurno mladima ne ću zauzimati medijski prostor ali ću im otkriti tajnu… djelujte kroz institucije – pojedinačno si osuđen da napadaš ono što najviše voliš a u tom slučaju izgubiš sebe, zato sam se povukao i razumijem sve koji su učinili isto – ne žele izgubiti sebe.
Autor: Objave Mladen LJubić-Vajta@