Home Scena Od srijede novi snijeg u BiH, temperature do kraja tjedna i do...

Od srijede novi snijeg u BiH, temperature do kraja tjedna i do -10 °C

937
0

U srijedu je već u jutarnjim satima stiglo novo naoblačenje sa sjevera koje će do sredine dana stići i do juga zemlje. U nizinama će padati kiša.

Snijeg ili susnježica će pasti iznad 500 metara nadmorske visine, a u jutarnjim satima snijeg je pao u pojedinim krajevima u Bosni.

Tijekom noći na četvrtak u Bosni će padati samo slab snijeg. Slab snijeg se može očekivati i na sjeveru Hercegovine. U većem dijelu Hercegovine prolazna kiša sredinom dana. Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima sjevernoga i sjeverozapadnoga smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka bit će većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C, a najviša dnevna temperatura zraka između -1 i 5°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

U četvrtak 3. siječnja u Bosni će biti oblačno vrijeme sa snijegom. U Hercegovini uglavnom vedro. Oblačno sa slabim snijegom na sjeveru Hercegovine.

Od srijede novi snijeg u BiH, temperature do kraja tjedna i do -10 °C

Za očekivati je vjetar umjerene jačine, s jakim udarima sjevernoga i sjeverozapadnoga smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će većinom između -9 i -3°C, na jugu zemlje do 1°C, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -6 i -1°C, na jugu zemlje od 2 do 4°C.

U petak 4. siječnja u Bosni će biti oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini većinom vedro. Oblačno na sjeveru Hercegovine.

Za očekivati je vjetar umjerene jačine sjevernoga i sjeverozapadnoga smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će većinom između -10 i -4°C, na jugu zemlje do -1°C, a najviša dnevna temperatura zraka između -6 i -2°C, na jugu zemlje od 2 do 4°C.

U subotu 5. siječnja u Bosni će biti oblačno sa slabim snijegom. Na sjeveru zemlje sredinom dana može padati i kiša. U Hercegovini djelomično vedro.

Očekuje se slab vjetar do umjerene jačine zapadnoga i sjeverozapadnoga smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka će biti većinom između -10 i -5°C, na jugu zemlje do -2°C, a najviša dnevna temperatura zraka između -4 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C, prenosi Fena.

Previous articleĆOSIĆ: Oni koji su odbijali provesti odluku Ustavnog suda doveli su do situacije u kojoj skoro ne postoji čist način izbora vlasti
Next articleZvonko Marić više nije Hrvat