Home Ostalo Osvrt na Izbore 2022…Mladena Ljubića Vajte…. Jutro 2.listopad, Izborni proces...

Osvrt na Izbore 2022…Mladena Ljubića Vajte…. Jutro 2.listopad, Izborni proces je započeo…srce mi govori, razum odobrava… javno pozivam sve da zaokruže br 9 na Federalnoj listi dr. Jadranka Knežević

689
0

Dragi prijatelji, kakav bi ja bio Prvi zapovjednik dragovoljac kad ne bih Prvi istupio….nemam namjeru kršiti zakon ni remetiti šutnju….zato sam mirovao. čekao jutro….i rano u akciju. Naime  srednjoškolsko doba je nešto što čovjek ne zaboravlja, a  posebno mi “vozari”( kako su nas zvali) smo bili  prijatelji i kolege po  svom vozarenju, pa radilo se o svakodnevnom ili tjednom, znali smo jedni druge. A naročito smo se radovali kad bi se susreli ponedjeljkom u 19 sati na vjeronauku za srednjoškolce.

SKB Mostar prvi u BiH počeo proizvodnju kapi za oči iz autolognog seruma (VDIEO) | Kupujmo i koristimo domaće

SKB Mostar prvi u BiH počeo proizvodnju kapi za oči iz autolognog seruma (VDIEO) | Kupujmo i koristimo domaće

Mladost brzo prošla, svi smo se razbacali po svijetu….ostala samo sjećanja. Veliko zadovoljstvo mi je vidjeti  dr. Jadranku Knežević, uspješnu doktoricu, majku i sad u prvim političkim vodama, posebne čestitke na hrabrosti, odlučnosti i  spremnosti  uključiti se u političke procese kada je najvažnije i najteže

Mnogo dobrih djela i uspjeha unosi u  političku zbilju Hrvata u BiH.  Prigodom završnog skupa u Mostaru, bilo je primjetno koliko branitelja, zapovjednika, gospodarstvenika, uspješnih i poznatih osoba, ali i običnog naroda je doktorici prišlo i poželjelo uspjeh, da čovjek  slikovito odmah može znati kako nam baš ovakva osoba treba u Parlamentu, prijatna, poštovana,  a narodna. naravno i dr. Čović predsjednik Hrvata u BiH je pozdravlja, rukuju se, a zatim mnogi političari, gradonačelnici. Nekako je  srčan i prepoznatljiv pozdrav svih  iz Zapadnohercegovačke županije na čelu sa Premijerom Ćosićem  i gradonačelnici Gruda i Širokog. General Tomo Medved,  ministar Begić, ministrica Jelka Miličević, Bariša Čolak, general Vrljić, Vina Marić, Mile Pušić, vijećnici Grada Mostara Snježana Brkić, Braco Zelenika,  Zastupnica u Saboru RH Zdravka Bušić, jednostavno mnogo  pohvala za doktoricu Knežević.
Zbog  sveukupne dobrobiti političkog korpusa Hrvata u BiH  pozivam vas da na federalnoj listi zaokružite broj 9 dr Jadranku Knežević, koja u političko djelovanje unosi plodove dugogodišnjeg rada i sve svoje uspjehe u poslovnom i obiteljskom životu.  Potrebno je malo više pojedinačnog zaokruživanja pozicije 9. kako bi uspjela biti izabrana…..zato naprijed svi.
Mladen Ljubić Vajta                                             
     
Previous articleFOTO | Sjećanjem na branitelje započelo obilježavanje Dana grada Čapljine
Next articleGeneral Ilija Nakić “glasovao”Osnovna škola Nova Bila