Home Kultura Politički Komentar “ej ženo šta učini ???

Politički Komentar “ej ženo šta učini ???

551
0
Novi hercegbosanski politički “slučaj” je opasniji od Covida 19…..svi mi imamo svoje životne “corone”, koje ostavljaju ožiljke. Politička “corona” koja  uništava zajedništvo, ostavlja vječne rane a i posljedice. Posebno promatrajući sveukupne žrtve i krvi domoljuba, kako bi se izgradilo političko zajedništvo hrvatskog naroda. U veoma teškim vremenima  se istaknuo kao mudar Prvak Dragan Čović, koji je uspio usmjeriti različite interese u jedan zajednički pravac, a to  je konačno svijetu obznanilo sliku položaja hrvatskog naroda u BiH. Istina se konačno uspjela probiti kroz zidove laži. Svijet je saznao za laži koje se pokušavaju nametnuti kao istine.
Zajedništvo se pokazalo kao jedini mogući  lijek i recept za Hrvate u BiH.Na principu “recepta” zajedništva  su kreirana i kadrovska rješenja unutar političkih opcija ( imenovanja  i pozicioniranja u svakoj županiji ) Istovremeno je izgrađen sustav koji je objedinio sve hrvatske opcije u zajedništvu hrvatskih nacionalnih interesa.  Izgrađena je struktura i izabran  tim  koji će odgovoriti na svaki izazov.
Nažalost, iznenadni i ne mudri  događaji u HBŽ su teško ranili zajedništvo, zbog oholosti i egocentričnosti jednog grada i  Prvakinje u tom gradu, ruše se pravila uvažavanja i poštivanja postignutih rezultata (sukladno rezultatu i potencijalu bi trebali sudjelovati u dužnostima)  nadvlada zlo i nastade tama, ej ženo šta učini ???
RIJEKOST U HDZ-u: Vukadin, Bagarić i Tadić na 30 dana isključeni iz HDZ-a  BiH - Republika
Sruši najvrijednije što smo teško i krvavo izgradili, otkud ti pravo????
Zbog oholosti i bolesnih ambicija sve razjedini, a mnoge čestite i vrijedne otjera. U tren razjedini i rascijepa   zajedništvo, zaustavi procese u veoma važnom razdoblju rješavanja pitanja Hrvata u BiH.
Velika šteta se obznanjuje, tamo gdje je puklo, ostaje povjesna pokotina. Ostali sudionici, plašljivo i u nevjerici promatraju šta se događa, Prvakinja se nametnula kao spasiteljica, koja je sve upropastila osim sebe i svojih kumova i rodbine (carstvo im stvorila)ali kockice se slažu i istina se obznanjuje…Prvakinja je zloupotrijebila povjerenje koje je imala i prema kolegama i prema Predsjedniku. Prekršila je odredbe Statuta, po kojem je presudila svojim kolegama. imenovala je Branka Ivkovića, protivzakonito i uspješno sakrila tu činjenicu, iskoristila bliskost i povjerenje Predsjednika u akciji “rušenja” neistomišljenika. Svu snagu i znanje je usmjerila na takve rabote a u istom razdoblju  tamo gdje joj je dužnost “propušta”pravovremeno započeti izbor člana CIK-a. Kako oholost i pohlepa uništiše zajedništvo, uspjeh 100% Prvakinjo (eliminiraj svakoga tko se suprotstavi). Svaki bogobojazan čovjek zna kako istina oslobađa, pa i ja  osjećam kako moram istinu pisati, mnogi šalju upite očekujem li eliminaciju, a ja kažem kako vjerujem da u sustavu i strukturi hrvatskog političkog korpusa u BiH je većina je istinoljubivih, vjerujem u njih , nadam se racionalnom rješenju koje će zakrpiti napuklu mrežu zajedništva i nikad više neće slično dopustiti. Recept kako sačuvati zajedništvo je dopustiti i primjenjivati u životu sve što je zapisano na papiru. a najvažnije, uvijek tražiti istinu, ma kako bolna bila ona je lijek koji održava sve u životu.
Moje osobno životno iskustvo, kada su me pojedini optužili kako sam AIDovac, eliminiran sam, izgubio posao i ja i žena, bilo je teško. Snagu mi je vratila izjava pok dr Markotića “ako ne dokažeš da nisi suradnik AID-a nastradat će ti potomci” Od tog dana krenula je moja kalvarija “dokazivanja nevinosti” ali na znanje svima, nema dokaza, dokaz su čestiti i pošteni ljudi. Da nije bilo našeg predsjednika Čovića, danas bi vjerovatno bio u Karaci Ljubotićima, na ulazu u groblje s desne strane.  Upravo ovo moje analitičko istraživanje je traženje istine u izjavi koja se plasira kako je “Predsjednik razbio hrvatsko  zajedništvo” jer  želim da potomci  Predsjednika budu ponosni na svoga oca koji nije razbio zajedništvo, a to je istina. Jednog dana, kada bude netko drugi predsjednik,naći će u arhivi dokument, koji je sakriven od Predsjednika Čovića, a tad će biti jasno:  nelegalni postupak I (Nelegalno imenovanje na mjesto  Predsjednika HDZ-HBŽ) Branka Ivkovića i uzrok (Isključenje iz HDZ -BIH  “Nevinih” duvanjskih Malića. “)
Predsjedniče, u ime istine, zatraži dokumente koji su skriveni i zatajeni.
Predsjedniče sazovi Sabor, neka svatko kaže svoje,
Predsjedniče jedini mjerodavan sud je narod.
ANALITIČKI TIM BPZ
VODITELJ TIMA MLADEN LJUBIC VAJTA
Obilježena 22. obljetnica utemeljenja Prve dragovoljačke postrojbe HVO-a u Širokom  Brijegu – Jabuka.tv
Previous articlePROMJENE U CRKVI: Žene mogu čitati evanđelje?
Next articleRANJENA ZVIJER PRIPREMA “BOMBU”: Trump skida oznaku tajnosti o porijeklu korone?