Home Kultura povjesni komentar……..neću objaviti vijest o imenovanju dr. Krište u Senat Sveučilišta.

povjesni komentar……..neću objaviti vijest o imenovanju dr. Krište u Senat Sveučilišta.

546
0
I tako dođe situacija da čovjek jednostavno zanijemi, osjeti se tako da nikakav komentar ne može dati. Nekako bi bilo ispod razine ljudskog dostojanstva bilo kakav komentar napisati o imenovanju u tako važno i tijelo hrvatskog sveučilišta. Šta se dogodi sa znanošću, gdje nestadoše znanstvenici a ovladaše marketing i biznis sebeljupci. Ovaj očajnički potez nema veze s pameću, a još manje sa predsjednikom Čovićem.HDZ BiH
Zašto nije reagirao, pa predsjednik je gospodin i ne upliće se u takve poteze očajnika, , jer ovaj potez ne zaslužuje ni raspravu, ni komentar, ni vrijeme ni trud.
Politički ustroj HDZ-a ima najdemokratičniju kadrovsku politiku. Niža tijela kandidiraju i šalju prijedloge, a u ovom slučaju je odgovoran Županijski odbor HDZ-a Hercegbosanske županije. odnosno njen (nelegalno izabrani) predsjednik Branko Ivković ( nelegalno koristi ovlasti). I sad su na vidjelu kumovsko rodijačke akcije i rezultati nelegalnog pozicioniranja, a još ćemo vidjeti….”kadli tadli” kako narod kaže izići će na vidjelo istina i sramota.
Ali moram priznati kakvi su hajduci, potomci Mijata Tomića, pa da ih netko poplaši i rastira iz HDZ-a kojeg su sami utemeljili. Ne mogu vjerovati, da su takva vremena došla, ne mogu vjerovati da nisu bili ratoborniji i zašto nisu išli u borbu za povijesnu istinu, ovako je ispalo da se plaše “kučibabe”, a evo sad je na djelu sloboda vladanja i odlučivanja društva jednog lica u HBŽ
Narodu i naraštajima  Mijata Tomića  neka Bog bude na pomoći, možda su uzeli drugi “kišobran” za zaštitu od  nevremena koje dolazi. Borba za djevojku traje,i nakon bitke. sad se djeluje sasvim drugačije. Uzrok i posljedica su se razdvojili, postoje dvije reprezentacije. (nažalost isto sam izjavio 1991, pitajte Ivicu Ivankovića) Morat ćemo razigrati “na male” a to vam je utakmica  unutar nas, nje se bojim više od svih bitaka, a prvakinja je izabrala taj put.
 ANALITICKI TIM / VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA
Previous article– NAJAVA ZA MEDIJE HDZ-a BiH -i HNS-a BIH
Next articleEvo o čemu će se raspravljati na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva HDZ BiH