Home Ostalo PRATITE UŽIVO Plenković i Čović upravo daju izjave novinarima

PRATITE UŽIVO Plenković i Čović upravo daju izjave novinarima

557
0
SHARE

13. 48 Nakon sastanka u zgradi Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora, te svečane sjednice Predsjedništva HDZ BiH, predsjednik HDZ BiH i HNS BiH dr. Dragan Čović i premijer Hrvatske Andrej Plenković upravo daju izjave za novinare, javlja reporter Hrvatskog Medijskog Servisa.

11:55 U zgradi Predsjedništva Hrvatskog Narodnog sabora BiH u Mostaru u tijeku je sastanak predsjednika HDZ BiH i HNS BiH, te predsjedatelja Doma naroda Parlamenta BiH dr. Dragana Čovića s premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem koji je stigao u posjetu BiH, javlja reporter Hrvatskog Medijskog Servisa.

Foto: HMS

Premijer Hrvatske će, nakon sastanaka s liderom HDZ BiH nazočiti svečanoj sjednici Predsjedništva HDZ BiH, koja će se održati u povodu 15 godina predsjedanja ovom strankom dr. Dragana Čovića.

Foto: HMS

Svečana sjednica Predsjedništva HDZ BiH najavljena je za 12.30 sati, a po njemom završetku predvišene su izjave za medije.

Foto: HMS

Potom će hrvatski premijer sa suradnicima posjetiti Hrvatsko narodno kazalište Mostar.

U 15.30 planirano je polaganje kamena temeljca za izgradnju Podravkine Tvornice za preradu rajčica u Kruševu kod Mostara

Presica predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića i predsjednika HDZ-a RH Andreja Plenkovića

Gepostet von Hrvatski Medijski Servis am Freitag, 5. Juni 2020