Home Ostalo Pravilo 3 minute: Najveća greška koju radimo poslije tuširanja

Pravilo 3 minute: Najveća greška koju radimo poslije tuširanja

1326
0

Voditi pravilnu brigu o svojoj koži iznimno je važno. Redovito čišćenje i hidratiziranje samo je jedan od načina kako bi ju trebali njegovati. Ali ako imate drugih problema s kožom, vaši dnevni rituali možda uništavaju vašu kožu, a da toga niste ni svjesni, prenosi bpz.ba

Tuširanje ima veliki utjecaj na vašu kožu. Počevši od vremena kojeg provodite pod tušem pa do načina kako perete svoje tijelo. Stoga je važno pronaći pravu rutinu koja odgovara vašoj koži.

Jeste li znali da je ono što radite svojoj koži nakon tuširanja jednako važno, možda čak i više, nego samo tuširanje? Jedna greška koju većina žena radi nakon tuširanja, a uništava kožu, je predugo čekanje kako bi nanijeli hidratantnu kremu ili ju uopće ne nanose. Naime, nakon tuširanja, pore se šire zbog pare i vrućine u kupaonici.
Ključno je tu vodu zadržati u tijelu nanošenjem hidratantne kreme unutar tri minute, kazala je dermatologinja Cynthia Bailey.

Čekati duže od tri minute kako bi nanijeli hidratantnu kremu nakon tuširanja uzrokovat će gubitak te vlage u vašoj koži. Stoga, uvijek držite bočicu hidratantne kreme u vašoj kupaonici i nanesite minutu nakon što se otuširate kako biste imali zdravu i hidratiziranu kožu.

Previous articleZAPALIO MALINJAK: Ne dam maline po niskoj cjeni
Next article8 najvećih modnih trendova za proleće 2017.