Home Ekonomija Predsjednik Čović i dopredsjednica Filipović sa dužnosnicima HDZ-a BiH u Čapljini

Predsjednik Čović i dopredsjednica Filipović sa dužnosnicima HDZ-a BiH u Čapljini

154
0

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je nakon svečanosti obilježavanja dana Grada Čapljine održao sastanak i sa vodstvom Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina i stranačkim dužnosnicima.

Sastanku je nazočila i Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Osim aktualnosti i projekata koji se implementiraju, gradonačelnik i predsjednik stranke u Čapljini dr. Smiljan Vidić istaknuo je aktivnosti u stranci. Vidić je spomenuo i dobru suradnju s većim razinama vlasti, kako je istaknuo, ulažu napore kako bi pomogli projektima na cijelom području grada Čapljine. Iznimno je važna dobro posložena vertikala vlasti, naglasio je, te se nada nastavku uspješne suradnje, posebice one vezane za infrastrukturne projekte.

Grad Čapljina može biti primjer ulaganja u mladost, stvara temelje budućeg razvoja, ulaže u projekte iz područja gospodarstva, ima dobru prekograničnu suradnju i što je najvažnije raspolaže golemom perspektivom razvoja, istaknuto je na sastanku.

Predsjednik Čović upoznao je sudionike sastanka o aktualnoj političkoj situaciji, posebno se osvrnuo i na iduću godinu, koja će po mnogočemu biti izazovna, budući da je izborna u lokalnim sredinama.

Na sastanku su precizirane i dogovorene daljnje aktivnosti, predsjednik Čović je podržao sve razvojne programe i projekte. Istaknuo je kako će dužnosnici viših razina vlasti, od resornih ministarstva iz županije, Federacije te Vijeća ministara, pomoći pri realizaciji naznačenih projekata u Čapljini.

 

Previous articlePredsjednik dr. Dragan Čović nazočio posljednjem ispraćaju i pokopu fra Stipe Karajice
Next articleLJUBUŠKI Obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila