Home BIH Predsjednik Čović i tajnik Središnjeg državnog ureda RH Milas posjetili Caritasovo gradilište...

Predsjednik Čović i tajnik Središnjeg državnog ureda RH Milas posjetili Caritasovo gradilište u Kiseljaku

166
0
SHARE

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog naroda sabora BiH dr. Dragan Čović i tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas posjetili su danas Dom za starije i nemoćne Dr. Ivan Evanđelist Šarić u Kiseljaku točnije u mjestu Lug.

U izaslanstvu su bili i brojni stranački dužnosnici, Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH i članica Predsjedništva HDZ-a BiH i Mladen Mišurić Ramljak načelnik općine Kiseljak, kao i načelnici i gradonačelnici izabrani ispred HDZ-a BiH.

Izaslanstvo je dočekao vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski u miru.

Iz Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije upoznali su brojno izaslanstvo s dinamikom radova te aktualnim izazovima. Istaknuto je kako radovi na ovom projektu ulaze u završnu fazu.

Vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, zahvalio se predsjedniku Čoviću i Milasu ispred Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i svima onima koji su pomagali ovaj projekt od samih početaka. Potrebno je još rada i truda kako bi se ovaj projekt u potpunosti priveo kraju i stavio na raspolaganje ljudima na području Vrhbosanske nadbiskupije, istaknuto je.

Predsjednik Čović i ranije je obilazio ovo gradilište, te je danas s okupljenim izaslanstvom iskazao daljnju podršku pri završetku ovog iznimno važnog projekta.

HDZ BiH