Home Sport Predsjednik Čović na zatvaranju “Sportskog druženja mladih Grada Mostara” – Ovo naša...

Predsjednik Čović na zatvaranju “Sportskog druženja mladih Grada Mostara” – Ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom

1079
0

Dodjelama medalja i pehara najboljim pojedincima i ekipama, završeno je dvodnevno Sportsko druženje mladih Grada Mostara, koje se u subotu i nedjelju održalo u Mostaru u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića.

Ovaj sportski događaj okupio je preko 500 sudionika, u kojem su se pojedinci i ekipe iz 29 temeljnih ogranaka u Mostru, natjecali u 8 sportova.

U svečanosti proglašenja pobjednika, nazočnim se obratio dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH, koji je uručio nagradu TO Rudnik za prvo mjesto – ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima.

Predsjednik Čović je čestitao svim natjecateljima, te u prigodnom obraćanju kazao: „Od srca čestitka dobitniku i svima vama koji ste danas na bilo koji način kroz osam sportova dali doprinos bilo to 3., 2., ili 1. mjesto. Rudnik je osvojio prvo mjesto, i sada ima jednu posebnu obavezu kada su u pitanju izbori, nije to samo da dvije godine zaredom dobivate ovaj sportski dio, sada ćete morati na poseban način „vući“ kad su izbori u pitanju. Evidentno je ovo više od sporta“.

„Mladeži imate svu nasu potrebnu podršku kada je u pitanju stranka, izvršna i zakonodavna vlast, da možete naredne godine ići dalje, kada je u pitanju organizacija ove sportske aktivnosti“, naglasio je predsjednik Čović.

„Kako su ovo izbori, i pred nama su izborne aktivnosti, ja sam siguran da je ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom, osobito ovdje u Mostaru, što će trebati na jedan poseban način pokazati 7. listopada. Nadam se da ćete se organizirat jednako snažno kao i ovdje, zaključio je predsjednik Čović te je pozdravio i sve goste koji su došli iz Hrvatske i sve koji su pratili ovo što Mladež radi.

Drugo mjesto pripalo je TO Rondo, nagradu ekipi uručio je predsjednik Vlade HNŽ-a dr. Nevenko Herceg, koji je i otvorio ovo druženje u subotu.

Marko Zovko, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar zahvalio se GO Mladeži, na organizaciji druženja, ali i svima koji su pomogli ovu organizaciju, te je dodjelio nagradu za treće mjesto ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima, TO Ortiješ.

Previous articleNakon nevjerojatne utakmice protiv Lazija, oglasio se Mandžo i oduševio navijače
Next articlePredsjednik Čović podržao projekt PRO-Budućnost – Platforma za mir