Home Kultura Predsjednik Čović u Busovači: Sastanak s OO HDZ-a BiH Busovača

Predsjednik Čović u Busovači: Sastanak s OO HDZ-a BiH Busovača

417
0

Prilikom boravka predsjednika Čovića u Središnjoj Bosni, upriličena je posjeta Busovači gdje je održan sastanak s rukovodstvom općinske organizacije HDZ-a BiH Busovača. Predsjednica OO HDZ-a BiH Mirjana Plavčić prezentirala je aktivnosti ove općinske organizacije, kao i planove koje OO Busovača planira u predstojećem razdoblju.

Predsjednik Čović uputio je potporu radu i svim planiranim inicijativama koje u ovoj općini trebaju doprinijeti okupljanju hrvatskog naroda te poboljšali uvjete životnog standarda ove općine. Razvoj infrastrukture i ostanka Hrvata u Busovači mora biti u fokusu lokalnih dužnosnika.

Predsjednik Čović informirao je OO HDZ-a BiH Busovača i o razgovorima o promjenama Izbornog zakona koji trebaju omogućiti legitimnu predstavljenost Hrvata na svim političkim i administrativnim razinama vlasti kao najvažnijeg aktualnog političkog pitanja.

Previous articleTjedni Komentar “Poruka Hrvatima u Bosni i Hercegovini”
Next articledr.sc. Slavica Brkić, izv.prof. – APTF “na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti ugostili smo učenike Srednje elektrotehničke škole u Mostara