Home Kultura Predsjednik Čović u Ravnom: Zajedničkim snagama realizirati projekte koji mogu osigurati kvalitetan...

Predsjednik Čović u Ravnom: Zajedničkim snagama realizirati projekte koji mogu osigurati kvalitetan i brži razvoj općine

458
0
SHARE

U povodu Dana općine Ravno, danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća, uz nazočnost dužnosnika HDZ-a BiH zakonodavne i izvršne vlasti svih razina u BiH, članova OV Ravno, predstavnika javnih institucija, udruga branitelja i gospodarstvenika.

Izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH predvodio je predsjednik dr. Dragan Čović, te se obratio na svečanoj sjednici, čestitajući Dan općine, općinskom načelniku i njegovim suradnicima, svim stanovnicima te svima koji pridonose da ova općina bude uspješna.

Predsjednik Čović je podržao sve projekte i planove koje općina planira realizirati, uz  naglasak kako će i veće razine vlasti pomoći pri implementaciji istih.

„Zovite nas češće ovdje, sve političke predstavnike Hrvata u Bosni i Hercegovini i sve nositelje različitih institucija koje vam mogu pomoći“, kazao je dr. Čović.

Govoreći o konkretnoj pomoći institucija, dr. Čović je naglasio kako će svi prati ono što Općina Ravno promišlja i koje potrebe istaknu, zajedničkim snagama će i realizirati projekte koji mogu na neki način osigurati kvalitetan i brži razvoj općine Ravno.

„Do kraj smo uz vas i rado ćemo dolaziti i izvan formalnih svečanosti Dana općine“, kazao je dr. Čović te na kraju svim žiteljima čestitao Dan općine i blagdan Male Gospe.

Svečanu sjednicu otvorila je predsjednica općinskog vijeća Ravno Ružica Skaramuca iznoseći izvješće o proteklih godinu dana rada. Skaramuca se zahvalila vijećnicama i vijećnicima, te svim djelatnicima općinskih službi na dobroj suradnji.

Načelnik općine Ravno Andrija Šimunović, informirao je nazočne o projektima općine od protekle svečane sjednice, te je govorio o budućim planovima.

Na sjednici se obratio i Stjepan Krasić, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ-a.

Svečano obilježavanje Dana općine Ravno nastavlja se sljedećih nekoliko dana nizom kulturnih manifestacija.