Home Kultura Predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović i dopredsjednica Filipović posjetili Usoru

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović i dopredsjednica Filipović posjetili Usoru

143
0

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović i dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović, boravili su danas nakon Žepča u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Usora.

Predsjednik Općinskog odbora Usora Anto Matić, upoznao je predsjednika Čovića o aktualnoj političkoj situaciji, stranačkim aktivnostima i planovima, a načelnik općine Usora Zvonimir Anđelić prezentirao je aktualnosti izvršne vlasti, projekte koje se provode na području općine, te je iznio i planove za buduće razdoblje .

Predsjednik Čović podržao je nastojanja i procese koje se provode na području općine Usora. Istaknuo je aktualnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini na različitim razinama vlasti. Iskazao je punu predanost ispunjavanju 14 ključnih prioriteta kako bi BiH napravila važan korak na europskom putu. Također, osvrnuo se i na stranačke aktivnosti, gdje se i ovom posjetom želio upoznati sa konkrentim stanjem u ovoj općini, kako bi uskoro krenuo proces pripreme stranke za iduću izbornu godinu. Istaknuo je kako će više razine vlasti pratiti projekte i interese općine Usora.

04.listopada 2023.

Žepče: Posjet predsjednika Čovića Općinskom odboru HDZ-a BiH Žepče i Županijskom odboru HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović u pratnji dopredsjednice HDZ-a BiH i zastupnice u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijane Filipović sastao se danas s Općinskim odborom HDZ-a BiH Žepče.

Stranačko vodstvo dočekao je Ivica Penić, novoizabrani predsjednik stranke u Žepču, Mato Zovko, načelnik općine i član Predsjedništva HDZ-a BiH, Josip Martić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije te članovi i dužnosnici stranke u Žepču.

Na sastanku je predstavljen rad, aktivnosti i ciljevi stranke u Žepču, pri čemu je predsjednik odbora Ivica Penić naglasio kako je HDZ BiH u Žepču stabilan. Kroz 33 temeljna ogranka provodi usuglašenu politiku te je stožerna snaga koja okuplja hrvatski narod žepačkog kraja. Razgovarano je i o svim aktualnim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti ključ uspješnog gospodarskog razvoja, koje ova općina intezivno razvija, istaknuo je načelnik općine Žepče Mato Zovko.

Predsjednik Čović je podržao sve prezentirane aktivnosti, ističući kako se ovim sastankom želio upoznati sa stanjem i prilikama u Žepču. Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte, poticanje razvoja i svih infrastrukturnih projekata najveći je prioritet svih dužnosnika HDZ-a BiH, istaknuo je predsjednik Čović.

Također, danas je održan sastanak i sa članovima Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije a stanje na području županije, prezentirao je Josip Martić, predsjednik Županijskog odbora pri čemu su se u raspravu uključili i predsjednici općinskih i gradskih organizacija.

Tijekom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je ispred nas izborna godina. Predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a BiH u Zeničko-dobojskoj županiji predstavili su program rada stranke s posebnim naglaskom i projekcijama za iduću godinu i lokalne izbore.

Predsjednik Čović je podržao aktivnosti i rad svih općinskih i gradskih organizacija, istaknuo je kako je cilj HDZ-a BiH i partnera, dobiti uvjerljivo povjerenje na idućim lokalnim izborima, o čemu će se govoriti na Klauzuri HDZ-a BiH krajem tjedna. Sve projekte treba rješavati, planirati nove te biti bolji organiziraniji i uspješniji. Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte na prostoru Zeničko-dobojske županije, zaključio je predsjednik Čović.

Previous articleVLADA HNŽ-A SA 110.000,00 KM POMOGLA NABAVU SPECIJALIZIRANOG VOZILA ZA OŠ ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA
Next articleLucija Pavlović ” INICIJATIVA ZA DODJELU I/ILI IZGRADNJU OBJEKTA ZA ODVIJANJE NASTAVNOG PROCESA „PRVE OSNOVNE ŠKOLE BUGOJNO“ JAKLIĆ V/2, BUGOJNO