Home Kultura PREDSJEDNIK RH O PROPASTI NEUMSKIH PREGOVORA

PREDSJEDNIK RH O PROPASTI NEUMSKIH PREGOVORA

399
0
MILANOVIĆ: Predstavnici Hrvata u BiH u situaciji su da ih se tretira kao idiote, a vlast RH ne želi poduzeti ono što joj je u moći

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, sa suprugom Sanjom Musić Milanović, obišao je izložbu “Kopač“ postavljenu u Meštrovićevom paviljonu. Nakon toga odgovarao je na pitanja novinara, a ponovno se posebno dotaknuo stanja u Bosni i Hercegovini te propasti pregovora o izmjenama Izbornog zakona BiH u Neumu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

“Sramota Hrvatske su Banožić, onda ovaj nesretnik Grlić Radman, sramota je ono što se dogodilo neki dan u Neumu. Sve ovo što sam posljednjih mjeseci govorio u vezi prava Hrvata u BiH, i ovo što je Čović rekao prije dva dana, se kuha već mjesecima. Bošnjačke stranke se ohrabruju da idu đonom na Hrvate. Pa bit će izbori – ili ovako ili onako, kaže prije dva dana visoki predstavnik međunarodne zajednice koji nije potvrđen u Vijeću sigurnosti”, rekao je Milanović ustvrdivši da je tu predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u pravu.

 

Previous articlePredsjednik Čović se sastao s Jerkovićem, Čordašom i Mijićem
Next articlePolitički Komentar:Predsjedniče Čoviću “Kapa do Poda…….Tako se to Radi…..