Home Kultura Predsjedniku Čoviću Zlatna plaketa za doprinos u razvoju Županijske bolnice Orašje

Predsjedniku Čoviću Zlatna plaketa za doprinos u razvoju Županijske bolnice Orašje

387
0

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je u Županiji Posavskoj posjetio Županijsku bolnicu u Orašju.

Uz predsjednika Čovića, posjeti su nazočili i Ivo Vincetić, dopredsjednik HDZ-a BiH, Đuro Topić, predsjednik Vlade Županije Posavske i Damir Živković, ministar zdravstva i socijalne politike u Vladi PŽ.

Ravnatelj Županijske bolnice dr. Perica Jelečević, govorio je o funkcioniranju bolnice, zdravstvenoj zaštiti svih pacijenata, te aktualnim temama iz oblasti zdravstvene zaštite i razvitka Županijske bolnice, kao i projekatima kojima je cilj podizanje zdravstva i usluga Županijske bolnice u Orašju.

Ravnatelj Jelečević predstavio je i kronologiju razvoja ove bolnice koja je nedavno obilježila i 30.-tu obljetnicu od osnutka. Današnja Županijska bolnica Orašje stasala je na temeljima ratne bolnice Tolisa, koja je bila smještena u podrumskim prostorijama franjevačkog samostana.

Županijska bolnica Orašje sada je respektabilna zdravstvena ustanova spremna odgovoriti najtežim zadaćama iz oblasti zdravstva, istaknuo je ravnatelj Jelečević te je ovom prilikom predsjedniku Čoviću uručio Zlatnu plaketu za doprinos u razvoju Županijske bolnice u Orašju.

Previous articleЗдравка Бабић..ЧЕЗНЕМ
Next articleAnušić na 31. obljetnici stradavanja Ernestinova: Nema razloga opraštati jer nitko nije ni tražio oprost