Home Herceg-Bosna Promovirana knjiga Adrijane Prskalo “Nikada nećeš hodati sam”

Promovirana knjiga Adrijane Prskalo “Nikada nećeš hodati sam”

109
0
SHARE

Sinoć je u prepunom Domu kulture u Rami održana promocija knjige „Nikada nećeš hodati sam“ autorice Adrijane Prskalo, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

 

Foto: Rama-prozor.info

 

Riječ je drugom izdanju nogometnog romana „Nikada nećeš hodati sam“ u kojem autorica priča o neobjašnjivoj ljubavi prema engleskom nogometnom klubu Liverpoolu. Međutim, knjiga ne govori samo o ljubavi prema jednom nogometnom klubu. Govori o ljudskim vrijednostima, onomu što sport i treba predstavljati: prijateljstvo, okupljanja, putovanja i sve ostalo što je pozitivno.
Knjiga ima primjese i autobiografije jer se u njoj spominju svi važni ljudi iz autoričinog života, emocije i događaji.

Knjigu su predstavili prof.dr. Ivo Čolak, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić i autorica Adrijana Prskalo.

Dalić je naglasio kako je autorica unijela emociju, razbila stereotip i poručila kako je ljubav prema sportu više od navijanja. Dodao je i da mu je drago kako je baš njegova knjiga nakon svjetskog nogometnog prvenstva bila motiv da krene u avanturu pisanja.
Prof.dr. Čolak je od početka vjerovao u ovaj roman i bio potpora u njegovu nastajanju pa tako drugom izdanju ove knjige./HMS/