Home Ekonomija Rastanak u suzama: Sergio Ramos napustio Real nakon 16 godina

Rastanak u suzama: Sergio Ramos napustio Real nakon 16 godina

540
0
Sergio Ramos se službeno oprostio od Reala. Klub mu je oproštaj upriličio u trening-kampu Valdebebasu za kraj ere u Realu.

Ceremonija nije mogla biti održana na Santiago Bernabeuu jer je u tijeku velika rekonstrukcija Realovog stadiona.

Otišao je legendarni kapetan, koji je od 35 godina života njih 16 proveo u klubu za koji je odigrao 671 utakmicu i vodio ga do svih nacionalnih, kontinentalnih i svjetskih naslova, prenosi Index.hr.

Ramos je oproštajni govor više puta prekidao jer je plakao, a već je početak njegovog obraćanja bio kroz suze:

Došao je trenutak… Jedan od najtežih u mom životu.. Došao je trenutak da kažem zbogom Real Madridu… Došao sam ovdje tako što me otac držao za ruku…., bilo je sve što je plačnim glasom uspio izgovoriti Ramos prije nego što se slomio jecajući.

Nakon što se pribrao, nastavio je: “Naravno da sam uzbuđen. Volio bih da sam se od kluba oprostio na našem stadionu, na Santiago Bernabeuu. Hvala Real Madridu. Uvijek ću ga nositi u srcu”, izgovorio je i opet se rasplakao.

Bilo je to predivno, jedinstveno životno razdoblje, ali sada se otvaraju nova poglavlja moje karijere u kojoj još nekoliko godina želim igrati na visokoj razini i osvajati trofeje. Hvala vam puno svima, ovo nije zbogom jer sve ću vas vidjeti opet i vratit ću se.

Nakon što je jedva završio oproštajni govor, Ramosu je Realov predsjednik Florentino Perez na rever zataknuo počasnu značku kluba.

Zatim se Ramos za kraj fotografirao s cijelom obitelji i predsjednikom kluba svog života.

Podsjećamo, mjesecima je trajalo natezanje između Reala, točnije predsjednika Florentina Pereza i jednog od najvećih igrača u povijesti najvećeg kluba.

Ramosu ugovor s Realom završava 30. lipnja, a klub mu je još prošle godine ponudio produljenje. Međutim, s obzirom na Ramosovu dob (u ožujku je navršio 35) te koronakrizu, ponudio mu je produljenje na samo jednu sezonu te smanjenje plaće za 10 posto.

Godišnje Ramos zarađuje 18 milijuna eura, pa navedeno smanjenje ne bi ni osjetio, ali nikako nije htio pristati na skidanje plaće. Osim toga, inzistirao je na dvogodišnjem produljenju, prenosi Index.

Perez nikako nije htio popustiti i to je dovelo do rastanka.

Previous articleOženio se Igor Karačić
Next articleZovu me Sjećanja ! Jagoda Savic “SINE RADE”………..@………..