Home Kultura Široki Brijeg se “okitio” zastavama

Široki Brijeg se “okitio” zastavama

1648
0

Široki Brijeg se “okitio” zastavama

Grad Široki Brijeg ukrašava se povodom nadolazećeg Dana Grada i blagdana Velike Gospe.

Tijekom protekloga i ovog tjedna zastavice Grada Širokog Brijega izastavice hrvatskog naroda u BiH postavljane su u užem gradskom središtu, a u četvrtak je više većih zastava izvješeno na kružnim tokovima na zapadnom ulazu u grad.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, u Gradskoj upravi odlučili su ove godinedodatno ukrasiti Široki Brijeg kako bi se svim brojnim posjetiteljima i hodočasnicima koji će doći sljedećih dana u ovaj gradić pored rijeke Lištice dalo do znanja koliko je 15. kolovoza važan za sve Širokobriježane.

Cijelu brigu oko uređenja grada preuzelo je na sebe JKP “Čistoća” d.o.o. Široki Brijeg, a njihov direktor Zoran Slišković izjavio je kako će se zastavicama ukrasiti uže gradsko područje, ali i da će jedan dio ukrasa prenijeti i u MZ Knešpolje i MZ Kočerin.

Cilj nam je ukrasiti sve ulaze u grad, uže gradsko područje sa zastavicama Grada Širokog Brijega i hrvatskog naroda u BiH kako bi brojnim hodočasnicama i dragim gostima pokazali koliko je nama Širokobriježanima stalo do blagdana Velike Gospe i Dana Grada Širokog Brijega. Vjerujemo kako ćemo s ovim zastavicama još više pojačati dojam, rekao je Slišković za portal Jabuka.tv.

I proteklih godina Široki Brijeg je dočekivao svoj najveći dan u “okićenom” ruhu, no u oku promatrača vidljivo je kako se ove godine postavlja znatno veći broj zastavica nego prošlih godina.

(www.jabuka.tv)

Previous articleJato roda usred ljeta sletjelo u Široki Brijeg
Next articlePredsjednik Čović u Širokom Brijegu – Uravnotežiti se unutar hrvatskog naroda u BiH i s ponosom govoriti da je ovo naša domovina