Home Ostalo Smeće Vijesti – Antihrvatska propaganda s ciljem stvaranja straha i histerije

Smeće Vijesti – Antihrvatska propaganda s ciljem stvaranja straha i histerije

849
0

Nebrojeno puta do sada, svaki izborni ciklus u Bosni i Hercegovini stvara se medijski naboj i negativni društveni ambijent oko  izbornih prevara. Spinovi koji se stvaraju u kojekakvim političkim, medijskim i nevladinim centrima moraju biti jasno prepoznati kao propaganda koja ima cilj stvaranja antihrvatske histerije. Etiketiranje hrvatskog naroda, HDZ-a BiH, HNS-a BiH i koalicijskih stranaka dobro je uhodana praksa pojedinih medija koji na sve načine nastoje ispuniti politike određenih centara s ciljem skretanja pozornosti s ključnih političkih tema i događanja u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Legitimni hrvatski dužnosnici i zastupnici, od hrvatskog člana Predsjedništva do zastupnika na svim razinama vlasti, jasno su istaknuli da se tom tematikom trebaju baviti isključivo nadležne institucije. Jedina institucija koja ima pravne i zakonske ovlasti djelovati jest Središnje izborno povjerenstvo (SIP BiH) čija je zakonska obveza sankcionirati svaku vrstu izbornih neregularnosti.

Pokušajima spinovanja, zastrašivanja javnosti i stvaranjem pritiska na instituciju SIP-aSlikovni rezultat za zastrašivanje sip- BiH na sve načine pokušava se hrvatskom narodu uskratiti prava i mogućnost sudjelovanja i glasanja na Općim izborima u listopadu, uvlačeći u negativni kontekst HDZ BiH i sestrinsku stranku u Republici Hrvatskoj. Takva suradnja i pomoć koja je uvijek bila isključivo u domeni strogih zakonskih regulativa i normi pokazuje se kao “trn u oku” medijima koji na ovakav način žele napraviti bespotreban spektakl, stvaranje straha i uskraćivanje temeljnih i Ustavom propisanih prava jednog konstitutivnog naroda.

Previous articleNajava za medije HDZ-a BiH 20.09(rujna) 2018., godine Fojnicu i Novi Travnik,
Next articleČASA PUNA… ŽIVOTA