Home Kultura Sretan kraj potrage: Nakon 40 godina Damir Urban pronašao izgubljenog prijatelja

Sretan kraj potrage: Nakon 40 godina Damir Urban pronašao izgubljenog prijatelja

592
0

Nešto više od 12 sati trebalo je da riječki glazbenik Damir Urban uz pomoć svojih prijatelja na društvenim mrežama pronađe svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva s kojim je davno izgubio svaki kontakt. Sretnim krajem potrage Urban se pohvalio na svom profilu uz fotografiju koja prikazuje odlično raspoloženog pjevača dok telefonira sa Slobodanom.


 

“Nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta – za početak – skoro sat vremena razgovora sa Slobodanom! Od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doći do njega!” napisao je Urban.

Podsjetimo, Urban je sinoćnjom objavom na Facebooku izazvao je golemu pozornost. Odlučio je iskoristiti moć društvenih mreža kako bi ponovno stupio u kontakt s najboljim prijateljem iz djetinjstva kojem je izgubio svaki trag.

“Prije puno godina, stjecajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena”, započeo je Urban svoju objavu uz koju je priložio njihovu zajedničku fotografiju iz dječačkih dana.

“Prvi kompjuter koji sam vidio je njegov ZX Spectrum, upoznali smo se u trećem razredu škole Josip Brušić (danas, brajda) kad je u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane i dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio parafe i zarazio me njima… Ali, da se ovo ne bi pretvorilo u ‘spomenar’, zamolio bih vas da, ako netko zna Slobodana Stevanova sa slike, nešto o njemu ili neki njegov kontakt, javite, please.hvala vam!” napisao je Urban.

Njegova je objava u samo 18 sati prikupila više od šest tisuća lajkova i više od 100 komentara u kojima su obožavatelji glazbeniku savjetovali kako da dođe do izgubljenog prijatelja. Neki su pretražili profile po društvenim mrežama, a drugi su mu pak savjetovali da se obrati za pomoć umirovljenom inspektoru koji se bavi potragom za izgubljenom rodbinom, ali i prijateljima.

Sve u svemu, Urbanovim potezom svi su bili oduševljeni. “Baš cool, daj nama znatiželjnim babama malo detalja”, “Koja fora! Dođeš i kažeš mu: ‘Čuj, Urban te traži preko Facea.’ Ludo!” neki su od komentara.

< p> nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta – za početak – skoro sat vremena razgovora sa slobodanom! 🙃
od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doci do njega! </ p> Objavljuje Damir Urban U & nbsp; Utorak, 9. veljače 2021. </ blockquote> < / div>

 

Megy M. /Foto: facebook

Previous articleHana Milak iz SDP-a nova predsjednica Gradskog vijeća Livno
Next articleSlaven Bevanda dao doprinos Izbora gradonačelnika Mostara dr. Maria Kordića…..