Home Kultura Šuška se o kandidaturi Grabar Kitarović za gradonačelnicu Zagreba

Šuška se o kandidaturi Grabar Kitarović za gradonačelnicu Zagreba

541
0

 

Utrka za Zagreb se zahuktava. Damir Vanđelić neće biti HDZ-ov čovjek u utrci za gradonačelnika glavnog grada. Objavio je obnova Zagreba sada je najvažnije pitanje za građane i da je to njegov prioritet.

 

“Sam sam donio odluku o tome što je prioritet za Grad Zagreb. Smatram da je obnova grada Zagreba prioritet i ništa drugo”, rekao je Vanđelić u srijedu.

Postavlja se, stoga, pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba. U nekim se kuloarima pojavilo ime bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Međutim, od toga neće biti ništa.

Na upit N1 o tome razgovara li HDZ s njom o kandidaturi, bivša predsjednica je jasna: “Ne! Andrej zna da u ovoj fazi svojega života apsolutno nisam zainteresitana za unutarnju politiku”, kazala je.

Kuloarski se, također, kao mogući kandidat spominje i ministar financija Zdravko Marić, kojega priželjkuje dio HDZ-a, ali neslužbeno se čuje da on to ne želi.

Također, govori se i o Mislavu Hermanu, kao šefu zagrebačke organizacije, no službeno će HDZ odluku o svom kandidatu donijeti u idućim tjednima.

Megy M. /Foto:pxll

Previous articleČOVIĆ: Za postizanje dogovora o Izbornom zakonu neophodno sudjelovanje međunarodnih predstavnika
Next articleIzvanredni politički komentar….Oj Ivane s Kupresa bjela ….(.maske su pale).