Home Kultura Tjedni izborni komentar…..Nakon Gromovnika Svetog Ilije, zaštitnika Crkve i Hrvata u BiH,...

Tjedni izborni komentar…..Nakon Gromovnika Svetog Ilije, zaštitnika Crkve i Hrvata u BiH, zaštitnik Hrvata je još jedan Ilija, jastreb, General Nakić ?

632
0

Godina 2022 bit će upisana kao Izborna godina, ali kao jedna od najtežih, Danas 2.9. je početak Izborne  kampanje 2022… Šta drugo kazati osim “Bože pomozi i providi” te stisnuti desnicu nositelju Županijske liste  Središnja Bosna  Zapovjedniku legendarnih Jastrebova  generalu Iliji Nakiću. Svjesni kako su sve oči uprte u Središnju Bosnu  jer ishod Izbora 2022 u Središnjoj Bosni rješava  budućnost Hrvatskog naroda u BiH……  Ne obeshrabruj se  ratniče u miru, zapni iz petnih žila, prihvati kritike i budi jasan, ne opterećuj se, tvoja snaga je HDZ i Hrvatsko zajedništvo u HNS-u.  Druge alternative nema, Izbori su  presudni, a Bog nam podari tebe Zapovjednika ratnika generala, da kročiš hrabro naprijed. Zajedništvo je presudno, a imamo iskustvo kako se to radi.

Tjedni izborni komentar…..Nakon Gromovnika Svetog Ilije, zaštitnika Crkve i Hrvata u BiH, zaštitnik Hrvata je još jedan Ilija, jastreb, General Nakić ? 

“Srebrena Bosno Koljevko Naša”

 

Ne zaboravite, povijest se ponavlja .. zaštitnik Katoličke Crkve i Hrvata u BiH je Sveti Ilija Gromovnik….  a zaštitnik Hrvata na Izborima 2. listopada 2022. godine je  General Ilija  Nakić.  (ratnik i vođa jastrebova)  Osnaženi našim zaštitnicima u istom imenu čuvajmo hrvatsko zajedništvo  kao preduvjet  za realizaciju rezultata … a kad imaš rezultat, imaš i vlast koja ti omogućuje nacionalnu zaštitu.  Jedino ako si nacionalno zaštićen, siguran si od majorizacije, svoj si na svome, odlučuješ o svojoj sudbini…imaš slobodu.
Nikad ne zaboravite najsnažniji stub zaštite u dobru i zlu je  molitva krunice… znak vjere u Boga, pobjede Križa života nad smrti. …još od davnina i dubina naših korijena.
Autor objave
Mladen Ljubić Vajta
Mladen Ljubić-Vajta@”Izborni boj na Neretvi 2020 OPSTANAK i ...
Previous articleSUSRET S DEKANOM TUZLANSKOG DEKANATA vlč.MARINKOM MRKONJIĆEM
Next articleGeneral zbora Stanko Sopta: HVO je Hrvatski narod!